özel bölüm, iki

4.5K 571 970
                                    

06.04.2024

çok sevdiğim babam (jeongin olan!),

merhaba! nasılsın? iyi misin? umarım iyisindir! evet ben de iyiyim! bugün öğretmenimiz bizden bir mektup yazmamızı istedi! mektupları yazdığımız kişiye gönderecekmişiz, ben de yatak odanızın kapısının altından bu mektubu bırakmak için sana yazmak istedim! lütfen ben yanında yokken oku. utanırım! hyunjin babam da olsun ama yanında.

bir mektubu nasıl yazabileceğimi öğrendim ama yine de gerginim. umarım bu mektubu okuduğunda 'aferin benim meleğime!' diyip gururlanırsın. öğretmenimizin bize öğrettiği şekilde yazmaya çalışacağım! bu arada yazım yanlışım olursa da dikkat et! beni uyarırsın baba! ne de olsa henüz 8 yaşındayım! diğer babam hayatım boyunca bir çok hata yapacağımı ama bunlardan korkmayıp her seferinde ders çıkartmam gerektiğini söylemişti, bu yüzden bunu istedim senden.

mektupta nelerden bahsedeceğimi pek bilemiyorum. belki sana olan sevgimi anlatabilirim? oh... eğer bunu yazmaya çalışırsam bu bir mektup değil destan olur! evet, destanın da ne olduğunu öğrendim!

o zaman okuldan bahsedeyim mi? her eve geldiğimde zaten ikiniz de bunu soruyorsunuz ama ben bu sefer yazmayı tercih edeceğim!

okul güzel gidiyor gibi... ama bazı kötü insanlar çıkabiliyor karşıma. mesela bazı arkadaşlarım bir annem olmadığı için benimle dalga geçiyorlar. ben de onlara iki tane babalarının olmadığını söylüyorum! baba merak etme amacım kötü değil ama beni çok bunaltıyorlar!

sonrasında iki babam da olsa bir tane bile annem olmadığını söyleyip beni yine üzmek istiyorlar ama ben de onlara 8 tane amcamın olduğunu söylüyorum! evet! chenle amcam ile birlikte tam 8 tane amcam var! çok havalı değil mi?

bu onlara da havalı geliyor olacak ki hepsi korkup benimle dalga geçmeyi kesiyorlar.

mektup yazmak çok rahatlatıyormuş! şimdi arkadaşlarımın mektuplarına bakıyorum ve bazıları arka sayfaya bile geçmiş. ne yazıyorlar bunlar böyle?

o zaman ben de şikayet etme vakti yapayım!

baba! hyunjin babam sen geceleri evde değilken bana masal okumuyor! artık büyüdüğümü söylüyor! ona kız tamam mı? sen bana hep masal okuyorsun ama o işlerinin olduğunu söyleyip benimle ilgilenmiyor. çok üzülüyorum. biraz tripli olduğumdan ona yazmak istemedim mektubu!

gerçekten meşgul olabilir ama oğluna masal okumayı unutmamalı. o masal okumadan rahat uyuyamıyorum.

ama merak etme hyunjin baba! jeongin babamı da şikayet etme vakti! nihaha!

bazı şeyler karşılıklıdır jeongin baba! aynı birbirinize olan aşkınız gibi. vay! nası laf?

hyunjin baba! jeongin babam senin giymediğin kıyafetleri verdi! evet! artık giymediğini ve boşuna gardropta durduklarını söyleyip ihtiyacı olanlara verdi. yaptığı iyi bir şey ama arasında (eskiden) en sevdiğin gömleğin de vardı! benden duymuş olma!

umarım dediklerim yüzünden ayrılmazsınız.

böyle bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum...

bazen öyle bir tartışıyorsunuz ki ayrılacaksınız sanıyorum. birbirinize bağırıyorsunuz ve sonrasında jeongin babam tartışmaya devam etmek istemediğini söyleyip odaya giriyor ve kapıyı sertçe kapatıyor. bu çok korkunç. yanına gitmeye korksam da kapıyı açıp odaya giriyorum ve yanına gittiğimde beni çok sakince karşılıyor. jeongin baba sen gerçek bir meleksin!

little me | hyuninWhere stories live. Discover now