18.Incendiul

164 8 0
                                    

A trecut o zi de când am fost răpită și închisă în pivnița lui Stephan.M-a dezlegat de pat si mi-a dat un tricou de-al lui care îmi ajungea cam până peste fund,dar sunt încă aici...încercând să găsesc o cale de ieșire deși e deprisos.Aici nu e nici o fereastră,nimic cu care aș putea ataca pe cineva,ușa este din fier și este foarte bine încuiată,iar singurul obiect din încăpere este patul.Stephan nu a mai venit deloc de ieri.Simt cum stomacul îmi chiorăie de foame deoarece nu mi-a adus nimic de mâncare sau de băut. Vrea să mor în chinuri,deshidratat.Cu fiecare zi care trece îmi pierd tot mai mult speranța că Chris va veni după mine...nu am nici o cale de ieșire așa că din păcate acum stau întinsă în pat și mă gândesc la toate momentele frumoase din viața mea. Îmi este atât de dor de Jess,Wendy și Bekah...dar mai ales de Chris...Oare e bine? O să-l mai văd vreodată sau zace mort într-o baltă de sânge omorât de către Stephan? Gândul mă îngrozește așa că prefer să îl schimb cu un altul...cu cea mai frumoasă întâlnire,cea de pe plajă. Închid ochii și vad marea și pe Chris ținându-mă de mână.Privim amândoi apusul. Încetul cu încetul adorm amintindu-mi de acea seară superbă petrecută cu Chris.

*

Mă trezesc foarte brusc deoarece nu mai aveam aer. Mă sufoc. Deschid ochii și mă scol brusc din pat. Nu reușesc să vad nimic în pivință deoarece este un strat dens de fum.Un incediu!!!Din casă se aud bubuitur și strigăte. Incep să mă sufoc și tușesc puternic. E nimicitor de cald aici și eu sunt deshidratată.Cad pe jos deoarece eram extrem de slăbită.Eh,atsta a fost!Acum o să mor! Adio...

Hey! Acesta a fost dramaticulcapitol 18. Credeți că Emily va rămâne în viață în ciudat incediului? Va veni Chris să o salveze sau va muri arsă de vie? Ei bine asta veți afla doar în capitolul următor! P.S. îmi pare rău căci capitolul este atât de scurt.
Kisses!

Povestea lui Emily EventsOù les histoires vivent. Découvrez maintenant