9.Ally

230 15 2
                                    

Când deschid ușa rămân șocată. Era chiar Ally,sora mea. Nu am mai văzut-o de când aveam 12 ani. Chiar dacă diferența de vârstă dintre noi este de 6 ani,ne întelegeam foarte bine când eram mici. Făceam totul împreună. Când Ally avea 18 ani a participat la un concurs de muzică și a câstigat premiul întâi. Atunci a înregistrat câteva melodii cu o casă de discuri și a devenit faimoasă. S-a mutat în Canada. Am fost foarte supărată pe ea atunci. Mi-am pierdut cea mai bună soră. Nu am ținut legătura și acum e în pragul ușii mele...

-Bună,Emily!

-Ally,dar ce faci aici?

-Părinții mi-au spus ce ți s-a întâmplat și mi-am anulat activitățiile pe weekendul acesta și am venit să petrec ceva timp cu surioara mea mai mică.

-Mda...doar după ce era să mor îți mai amintești de mine.

-Emily! Ști că nu e așa! Mi s-a oferit o sasă să-mi urmez visul și să am succes. Tu nu ai fi făcut la fel?

-Ba...da...

Apoi am îmbrățisat-o și am poftit-o în casă. Ne-am așezat pe canepeaua din living și am început să ne aducem aminte de năzdrăvăniile pe care le făceam când eram mici.

-Îți mai aduci aminte când am furat cearcafurile doamnei Jhonson și spuneam că sunt pelerine,iar doamna Jhonson alerga ca nebuna după noi cu un par în mână.

-Sau când am găsit sarpele ăla mort și l-am pus pe catedra profului de religie.

Și așa au tot continuat discuțiile noastre până noaptea târziu. Chiar dacă nu am mai ținut deloc legătura chiar mi-a fist dor de Ally. Totuși e sora mea...și dacă primeam șansa pe care a primit-o ea,sigur făceam același lucru. Mă bucur mult că am văzut-o înainte de turneul în Europa  care durează 6luni...O să-mi fie tare dor de ea!

-Hey,Em vreau să-ți zic ceva...

-Ce e,Ally?

-După turneul din Europa mă mut aici,în LA!

-Yeeeyy! Nu cred!

Apoi am început amândouă să dansăm și să ne prostim. Chris,Jess,Becak și Wendy ni s-au alăturat. Dansam și câtam melodia "I don't care".Apoi după ce ceilalți invitați au plecat mi-am luat rămas bun de la părinți și de la Ally. Toți ceilalți au plecat înafară de Chris. El începe să mă sărute dulce.Apoi întrerupe brusc sărutul și fuge până în bucătărie

-Ah,era să uit de ăsta.spune Chris în timp ce îmi aduce un urs de pluș uriaș.

-Awww e așa drăgut! Mulțumesc!


Hey! Acesta a fost capitolul 9. Sper că v-a plăcut!  Sorry că e așa scurt.
PS. În poza acestui capitol e Ally.
Kisses:*

Povestea lui Emily EventsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum