3.O întâlnire reușită

419 19 0
                                    

~Înapoi în prezent~

Ei bine relația mea cu Stephan a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat,dar deasemena și cel mai dureros....dar mă rog trecutul e trecut acum trebuie să mă concentrez pe prezent. Nu pot să cred că m-a invitat în oraș acest tip superb! L-am observat de ceva vreme. Vine destul de des la acest club. M-am ridicat de pe canapea și m-am dus să le dau vestea fetelor care acum stăteau la bar și povesteau.

-Hey,fetelor!

-Hey Emily! Deci....ce s-a întâmplat între tine și frumușelul acela?mă întreabă Bekah curioasă.

-Avem întălnire mâine!

-Nu cred!!! Bravo!

*

Am stat pâna la 7 dimineața  la club și ne-am dus acasă.Gândul îmi era numai la Chris. Abia aștept  întâlnirea asta!

**

OMG! Nu cred că deja e 15:00! Trebuie să o las mai moale cu cluburile!...cel puțin pentru o vreme.. Am 4 ore până vine Chris să mă ia,așa că am timp suficient să mă pregătesc. Merg în bucătărie să îmi prepar micul dejun. Mda...micul dejun la 3 după amiaza...Pornesc mașina de făcut cafea și radioul și mă apuc să fac niște clătite. La radio era melodia mea preferata: Justin Bieber-Boyfriend. Încep să dansez și să cânt ca o nebună folosind un tel pe post de microfon în timp ce coceam clătitele.

"If I was your boyfriend I never let you go/I can take you in places that you never been before/Baby take a chance so you never,ever know/I got money in my hands an I realy like to blow...."

După ce termin de mâncat mă duc să fac un duș și să mă pregătesc pentru întâlnire. Intru în cadă și las apa calda să curgă pe mine. După ce termin dușul mă duc să mă îmbrac. Aleg o rochie turcoaz și niște pantofi argintii cu o geantă asortată. După aceea mă duc să mă machiez. Chiar când sunt gata aud soneria ușii. Deschid repede ușa și îl văd pe Chris îmbrăcat la patru ace.

-Bună seara,domnișoară! Mergem?

Chicotesc și spun cu un aer formal:

-Desigur!

Apoi mă conduce spre mașina parcată în fața casei mele. Un Mercedes argintiu superb! Îmi deschide ușa din dreapta șoferului ca un adebărat gentelman și urcăm în mașină.

-Și,unde mergem?întreb eu curioasă

-La "Manifique".

Simt cum un fior mă cuprinde când îmi amintesc de cele întâmplate cu Stephan... Chris pornește motorul și pornim spre restaurant.

*

Ajunși acolo recepționera ne întreabă:

-Aveți rezervare?

-Da!spune Chris. Pe numele Collins

Recepționera se uită pe listă și ne urează poftă bună. Mergem și ne așezăm la masă. Un chelner ne aduce meniul. Îl răsfoiesc puțin și îi dăm comanda. Apoi începem să povestim despre liceu,loc de muncă...defapt începem să ne cunoaștem mai bine. Am aflat că Chris a facut același liceu ca și mine doar că el e .ai mare decât mine cu 2ani. Acum deține majoritatea cluburilor din LA,inclusiv "Wild night club". Nici nu am realizat cât de repede a trecut timpul. A sosit chelnerul cu mâncarea. Tonul e la fel de bun pe cât îmi aminteam. În tp ce mâncam un violonist a apărut lângă masa noastră și a început să cânte.Cât de romantic!

-Se pare că te-ai gândit la toate.îi spun eu lui Chris

-Cum să nu? Îți place?

-Bineînteles că da!

Apoi după ce am terminat de mâncat am mai pivestit puțin,a achitat Chris nota și a plătit violonistul,după care am plecat. Ne-am urcat în mașină și în vreo 15 minute am ajuns la mine acasă.

-M-am simțit minunat!îi spun eu entuziasmată

-Ma bucur! Înseamnă că o să avem parte și de o a doua întâlnire...?

Îi răspund printr-un sărut dulce și pasional. Îmi răspunde la sărut și buzele noastre dansează dansul iubirii.Ne desprindem pentru că nu mai aveam aer,apoi Chris spune:

-O să iau asta ca pe un da.

-Ia-o ca pe un "Categoric"!

Apoi ne spunem "Noapte bună" ,apoi Chris pleacă,iar eu intru veselă în casă. Nu am mai sințit asta de mult timp. Sunt îndrăgostită.

Hey! Iată și capitolul trei! Sper că v-a plăcut și îmi pare rău dacă sunt greșeli.
P.S în poza de la începutul capitolului e  Chris,iar în poza de copertă a cărtii e Emily.
Kisses!

Povestea lui Emily EventsWhere stories live. Discover now