1.Heaving fun

673 25 4
                                    

Nu pot să cred! E deja 17:30 și eu la 18:00 trebuie să mă întâlnesc cu fetele la "Wild night club". Nu îmi vine să cred cât de mult am putut dormi! 4 ore!!! Mă rog...trebuie să mă fac gata repede! Deschid dulapul și aleg o rochie neagră de piele și o geacă din același material. Mă încalț cu niște platforme negre și mă îndrep către baie pentru a mă machia. Puțin rimel,puțin fond de ten,ruj și creion de ochi și sunt gata. 17:45 Wow! Trebuie să fie un nou record! Îmi iau poșeta plic și ies din casă. Chem un taxi și îi spun unde vreau să merg. În exact 15 minute ajung la club. Jess și Bekah mă așteptau la intrare.

-Hey,fetelor! Să mergem!zic eu entuziasmată.

-Hey Emily!spun ele în cor în timp ce intram în club. Era o admosfera faină. În boxe bubuia melodia"Talk dirty to me",iar pe ringul de dans niște "Barbie" cu mai mult silicon în loc de piele dădeau din cur pe ritmul muzicii. Ne așezăm la bar,iar eu îmi comand doar un  coktail fară alcool deoarece e încă devreme și mai e mult timp până dimineață când am de gând să mă întorc acasă. Locuiesc singură deci practic pot să fac ce vreau. După ce imi termin coktailul mă îndrept spre ringul de dans. Fetele mă urmează și începem toate trei să dansăm pe "Wigle wigle". Dintr-o dată văd că lângă mine apare un tip drăguț și începe sà danseze cu noi. Era absolut superb! E înalt cu mușchii frumos conturați,are părul șaten deschis și niște ochi de un verde intens. Nu știu de ce dar mereu am avut o slăbiciune pentru ochii verzi.. După ce se termină melodia mă așez pe o canapea pentru că am obosit. Tipul mă urmează,daf fetele rămân pe ringul de dans. El se așează lângă mine și îmi spune:

-Bună! Eu sunt Chris,iar tu ești cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o!

-Încântată ,domnul cuceritor! Eu sunt Emily.

La auzul poreclei mele zâmbește cuceritor și își unflă pieptul.

-Nu,vorbesc serios chiat ești cea mai frumoasă!

-Păi atunci mulțumesc! Sunt flatată. Nici tu nu arăti prea rău.

Apoi îl văd cum se apropie de mine,îmi pune mâna pe picior și.......

Hey! Acesta este primul capitol al cărții. Sper să va placă! Voi posta next cât de repede pot! Lăsați păreri în secțiunea de comentarii și o steluță dacă v-a plăcut!
Kisses! :*

Povestea lui Emily EventsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum