5.Întâlnirea perfecta

365 17 2
                                    

După o noapte minunată cu fetele m-am trezit și m-am am simțit un miros divin din bucătărie. Am fugit repede acolo și chiar atunci Wendy scotea niște broșe cu ciocolată calde din cuptor.

-Neața,somnorici!spune Wendy punând tava cu brioșe pe masă

-Neața! Doamne ce bine arată!

-Ia loc și hai să păpăm.

-Jess și Bekah unde sunt?

-Au plecat mai devreme.

Brioșele erau senzaționale! Wendy e foarte pricepută la gătit. După ce am mâncat a trebuit să plec deoarece era deja 13:30. Pornesc motorul mașinii și merg către casă. La un moment dat aud soneria telefonului. Era Chris.

:Hey,iubito!Ce faci?

-Hey,Chris!Acum merg către casă.

-Ce spui,am putea să ne vedem pe la 3? Ți-am pregătit o surpriză.

-Da,desigur!

-Ok atunci ne vedem la 3!

Ajung acasă și fac un duș rece și revigirant,ca să fiu fresh.Apoi îmi iau dim dulap o rochiță de vară și niște sandale roșii. Îmi pregătesc geanta și aud soneria ușii. Merg repede să deschid și îl văd pe Chris cu un buchet imens de trandafiri în mână. Pun trandafirii înte-o vază iar apoi sar în brațele lui și îl sărut. Mă ridică și îmi pune picioarele în jurul taliei lui. Ma cară până la mașină. Ne urcăm în mașină,iar Chris mă leagă la ochi pentru a nu vedea surpriza. Mergem cu mașina aproximativ 30 de minute după care Chris oprește motorul mașinii. Se dă jos din mașină și îmi deschide și mie ușa. Apoi mă conduce până la surpriză. Îmi dezleagă eșarfa de la ochi și observ că suntem pe plajă. Pe jos e o pătură,multe petale de trandafiri,câteva lumânări și un coș mare de picnic.

-Îți place?mă întreabă Chris curios

-E cel mai frumos lucru făcut de cinrva pentru mine vreodată!

L-am îmbrățișat în semn de mulțumire apoi ne-am așezat pe pătură și am început să mâncăm. Soarele strălucea vesel,valurile străluceau în lumina lui,iar pescărușii cântau bucuroși. Am început să povestim și tinpul parcă zbura.Mă șimtiam minunat cu Chris.Zici că eram într-un basm.Timpul trece extrem de repede când sunt cu el. Acum priveam amândoi îmbrățișati un apus superb. Mă simt divin! La un moment dat Chris se ridică și mă ia în cârcă și fuce cu mine până în apă unde mă lasă ușor jos. Începem să ne ștropim unul pe altul și să alergăm prin apă. Înotam împreună și priveam cum soarele intră în marea cea liniștită. Niște delfini se văd în zare. Când soarele a apus de tot ne îndreptăm către mașină. Chris pornește motorul și radioul. La radio era melodia "We are the campions" cântată de Queen. Începem amândoi și cântăm ca nebunii.

*Am ajuns la mine acasă. Coborâm din mașină,iar Chris spune:

-M-am simțit fiarte bine azi!

-Și eu! Mulțumesc pentru surpriza aceasta minunată!Ai vrea să rămâi naptea asta la mine?

-Desigur!

Apoi intrăm amândoi în casă. Comand o pizza și intre timp până ajunge comanda m- dus să fac un duș. Chris s-a dus în sufragerie și a pornit televizorul. După ce mă spăl mă îmbrac cu un maieu și o pereche de pantaloni scurti de trening. Între timp vine și pizza. Îi plătesc tipului comanda apoi eu și Chris ne aruncăm ca doi lei flămânzi pe ea. O devorăm în vreo 10 minute apoi mergem în dormitpr. Ne întindem în pat și pornesc televizorul. Îmi așez capul pe umărul lui și adorm instantaneu.

Hey! Iată și capitolul 5! De acum încolo am să postez mai rar dar constant(în fiecare vineri). Bdw nu pot să cred am 30 de ochișori în dpar 2 zile! WOW! Mulțumesc! Ne vedem vineri cu un nou capitol!
Kisses!

Povestea lui Emily EventsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum