15.I will love you forever

180 9 0
                                    

Hey! Știu că nu am mai postat de mult dar am avut o săptămână destul de încărcată.Vreau sa vă mulțumesc pentru cei 300+ de ochișori! Nu vă mai țin în suspans și vă las să savurați capitolul.
Enjoy! :)

Chris se pune în genunchi în fața mea,scoate o cutiuță mică din buzunar și spune:

-Emily,din clipa în care te- văzut m-am îndrăgostit nebunește de tine! Te iubesc enorm de mult și vreau să-mi petrec toată viața alături de tine!...promit că o să te iubesc mereu...deci Emily Events îmi faci marea onoare de a fi soția mea?

Eram atât de copleșită de emoție...Inima îmi bătea foarte tare. Am luat o gură mare de aer și am spus:

-Da,Chris vreau să fiu a ta pentru totdeauna!

Apoi Chris îmi pune pe deget un inel cu un smarald înconjurat de diamante micuțe. După aceea Chris mă ia în brațe și începe să mă sărute pasional. Buzele noastre se unesc într-un sărut ca niciunul de până acum. Parca toată iubirea unul pentru celelalt se regăsea în acel sărut.Toată lumea a început să ne aplaude și să ne felucite. Asta chiar este cea mai frunoasă zi de naștere! După ce ne-am desprins din sărut Chris a luat chitara și a început să îmi cânte un superb cântec de dragoste compus de el.Simt cum ochii mi se umplu de lacrimi de fericire. Stăteam și ascultam cântecul splendid compus de logodnicul...wow cât de drăguț sună. După ce Chirs termină cântecul,lasă chitarea jos,iar eu aleg spre el și mă arunc în brațele lui. Chris îmi poziționează picioarele în jurul taliei lui și mă sărută dulce. Din cameră se auzeau nenumerate voci care spuneau: "Awww". Chris mă lasă ușor jos,iar atunci Wendy se apropie cu un zâmbet imens pe față și spune:

-Wow...nu mă aștepam la asta...Emily chiar s-a logodit. Sunt suprinsă,dar și foarte bucuroasă pentru voi. Sper ca flacăra dintre voi să nu se stingă niciodată! Felicitări,dragilor!

-Awww... mulțumesc,Wendy!

Apoi mama și tata se-au apropiat încet de noi și mama spune cu o voce caldă:

-Fetița mea dragă chiar ai crescut...Felicitări!și Chris să ai grijă de ea!

-Bineînteses că o să am doamnă Events!

-Te rog...spune-mi Tinna.

După aceea petrecera a început din nou.Ally cânta veselă pe șcenă,iar toți ceilalți dansau și cântau. Este cea mai frumoasă zi din viața mea....

Hey! Acesta a fost capitolul 15. Sper că v-a plăcut și LA MULȚI ANI DE 1 DECEMBRIE!Love you guys!
Kisses!:*

Povestea lui Emily EventsWhere stories live. Discover now