17.Așteptându-mi moartea

202 11 0
                                    

Hey! Chiar dacă nu am primit 15 steluțe cum v-am zis în anunțul anterior m-am decis să continui cartea. Sorry că v-am lăsat să așteptați atât de mult acest capitol.
Enjoy!

Deschid încet ochii. Lumina e difuză,iar un miros de mucegai îmi invadează simțurile. Încerc să mă ridic dar tot corpul meu e învalui de durere. Mă aflu într-o pivniță legată de mâni și de picioare de un....pat?!? Mă uit speriată în jos,înspre corpul meu și constat că sunt complet dezbrăcată.Oh,nu! Nu poate fi adevărat! Încerc de mai multe ori să îmi închid ochii și să-i deschid imaginându-mi că e doar un coșmar și sperând că mă voi trezi înapoi în patul meu...dar din păcate nu am noroc când deschid ochii mă aflu în aceeași pivniță întunecată,cu un miros dezgustător de mucegai,legată de pat. Reușesc să mă ridic cunva pe coate. Certetez camera și observ că hainele mele sunt sfâșâiate,aruncate pe jos.Oh,nu!!!Am fost violată!!! Apoi spaima că aș putea rămâne însărcinată,că nu l-aș mai putea vedea niciodată pe Chris și că aș putea să rămân mereu aici,legată de pat,fiind jucăria unui violator nebun îmi întunecă gândurile. Lacrimile mi se strecoară printre gene. Încerc să le stăpânesc,dar nu pot.Simt cum una dintre ele mi se prelinge pe obraj,urmată de multe altele. Fară să-mi dau seama încep să plãng de disperare și frică. Ce se va întâmpla cu mine acum? Dintr-o dată ușa mare de metal din capătul celălat al camerei se deschide cu un scârțâit puternic. Simt cum pulsul îmi crește. Apare un tip înalt,bine făcut purtând o masca pe față și îmi spune cu o voce răgușită:

-Ești ok,iubire?

Nu îi răspund. Vocea aceea răgușită,mușchii bine evidențiați și părul castaniu...Stephan!!!

-Stephan?Ce naiba vrei de la mine?!? Ne-am desparțit! Ce nai a e asta?

El își dă masca jos și adaugă:

-Ai fugit! M-ai lăsat plângând și suferind.M-am urcat în mașină și am încercat să te prind din urmă. O mașină a intrat pe contrasens și m-a lovit din plin. Suferința a fost insuportabilă. Suferința că te-am pierdut și pe tine și piciorul meu stâng. Acum e vremea ta să simți ce am simțit eu! Vei sta aici și îti vei găsi moartea singură.

După ce a spus asta iese nervos pe ușă. Am izbucnit într-un plâns isteric,aveam doar o șansă de scăpare,Chris. Sper din suflet că e bine și că v-a veni să ma salveze!

Hey! Acesta a fost capitolul 17. Credeți că va veni Chris să o salveze pe Emily? Ei bine asta o să aflați în capitolul următor.P.S. în poza capitolului este Stephan.
Kisees! :*

Povestea lui Emily EventsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora