10.Jass & Jake

251 15 0
                                    

Eu și Chris ne-am trezit pe la 13:30. Pentru că ne-am uitat la 3 filme de groază. Ne-am culcat pe la 4 dimineața. Acum eu și Chris ne-am hotărât să facem niște clătite. Mergem în bucătărie,scot ingredientele necesare și ne apucam să facem coca. În timp ce eu mixam albușele cu laptele și zahărul,Chris ia un pumn zdravăn de făină și il aruncă pe mine. Opresc mixerul iau făină în ambele mâini și i le arunc direct în față. Și așa începe războiul cu făină. Făina zboară dintr-un capăt în celălalt al bucătăriei până pe jos șe așterne un strat mare și pufos. Când vedem stratul de pe jos ne întindem amândoi și începem să facem îngerași în făină. Corpurile noastre erau complet acoperite de făină. Ne ridicăm eu continui să fac clătitele,iar Chris curăță mizeria făcută. După ce mâncăm facem pe fând câte un duș și ne decidem să mergem în club.Le sunăm pe fete,mă pregătesc,iar apoi mergem la Chris acasă pentru a se pregăti și el. După aceea ne îndreptăm spre club. În vreo 15 minute ajungem.Jess și Bekah ne așteptau în fața clubului. Jess era îmbrăcată într-o roche turcoaz cu paiete,iar Bekah într-o rochie neagră simplă.

-Bună ,fetelor scuze de întârziere! Haideți să intrăm.

Ajunși în club ne așezăm la bar și începem să povestim. Jess mă trage de mânecă și îmi șoptește:

-Em,îl vezi pe tipul de pe canapea?

-Da...

-E așa drăguț!!!

-Păi du-te și vorbește cu el.

-Neeeh...ști doar că sunt prea timidă ca să vorbesc cu băieții.

-Cum vrei...

Apoi mergem toți pe ringul de dans. Eu dansam cu Chris,iar fetele singure. Dintr-o dată văd că tipul pe care îl place Jess se îndreaptă spre noi.

~Jess pov~

Doamne tipul ăsta e așa drăgut! Are părul saten,e destul de înalt,bine lucrat cu niște ochi albaștrii superbi! Îl văd cum se apropie de mine și începe să danseze cu noi.

-Bună!Numele meu este Jake.

-Încâtată! Eu sunt Jesica,dar îmi poți spune Jess.

-Jesica,ce nume frumos! Aproape la fel de frumos ca tine.

M-am înroșit toată și am chicotit.Apoi el a adăugat:

-Și...tu ai iubit?

-Nu.

-Ai vrea să ieși cu mine?

-Desigur!

După ce am făcut schimb de numere de telefon am continuat să dansăm. Em mi-a făcut cu ochiul,iar eu am zâmbit.

~Emily pov~

Am auzit discuția dintre Jake și Jess și chiar că le-ar sta foarte bine împreună. Ma bucur că a venit Jake la ea și nu a trebuit să o împing eu să meargă să vorbească cu ea cum fac mereu. Sper să aibă o întâlnire reușită!......

Hey! Acesta a fost și capitolul 10. Voi reveni mâine cu next-ul. Sper că v-a plăcut! Ce spuneți se potrivește Jess cu Jake? Lăsați părerile voastre în secțiunea de comentarii. Dacă v-a plăcut lăsați și steluțe!Ne vedem mâine cu un nou capitol! Kisses:*

Povestea lui Emily EventsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum