12.Plecarea...

209 10 2
                                    

Oh...chiar nu știu ce să fac. Trebuie să aleg dintre cei mai buni prieteni băiatul pe care îl iubesc... E o decizie atât de grea...Mai ales că si Ally vroia să se mute aici..

Cu mintea la decizia pe care trebuie să o fac mă îndreptam spre o cafenea unde trebuia să mă întâlnesc cu Wendy,Jess și Bekah.Ajung cam în 20 de minute. Intru în cafenea,iar fetele mă așteptau la o masă.

-Bună ,fetelor...spun eu tristă

-Hei,Emily! Ești bine? Ce s-a întâmplat?mă întreabă Wendy îngrijorată.

-E totul bine între tine și Chris?spune Jess curioasă

-Mda...să zicem... Uite fetelor,Chris a fost acceptat la conservatorul din New York,care este cel mai bun din țară și ca să poată studia acolo va trebuie să se mute...M-a întrebat dacă nu vreau să vin cu el,să locuim împreună într-un apartament,dar chiar nu știu ce să fac...adică voi sunteți cele mai bune prietene din lume și nu vreau să vă las aici...

-Em... Știm toate cât de mult îl iubești pe Chris...și putem accepta asta...spune Jess

-Emily,tot ce pot să-ți spun e să-ți asculți inima...Și nu e ca și când dacă pleci nu vom mai putea să fim prietene... Există multe rețele de socializare unde putem vorbi...da nu o să mai fie la fel,dar ne descurcăm noi.

-Ai dreptate Wendy! Putem ține legătura putem să mai venim în vizită și prietenia noastră nu s-ar termina.zice Bekah

-Mda...aveți dreptate putem ține legătura și voi veni în vizită cât de des voi putea.

Am mai stat puțin și am mai povestit apoi ne-am dus fiecare acasă. Când ajung intru pe skipe să văd dacă nu dau de Ally. Avea puțin timp liber așa că am stat puțin de vorbă. I-am spus de mutatul cu Chris și toate cele,iar ea a răspuns:

-Pff...mda te înțeleg trebuie să-ți fie foarte greu să renunți la tot ce ai aici,dar gândește-te New Yorkul este un oraș frumos și plin de oportunități. Știm amândouă cât de mult îți place să cânți și poate te vor accepta și pe tine la conservator. Și Emily ești cu Chris de 9 luni și mi-ai spus cât de mult ți la el nu poți rata o ocazie ca asta.

-Da... Ai dreptate Ally...

-Ok. Te pup. Am un concert într-o oră. Bye sis!

-Bye!

Apoi după ce am terminat conversația m-am întins pe canapea și am pornit televizorul. Nu peste mult timp aud soneria ușii. Merg repede să văd cine e. Deschid ușa și în spatele ei stătea Chris.

-Bună,iubito!

-Hey,Chris!intră te rog.

Chris intră în casă apoi îmi înmânează buchetup de trandafiri și ciocolata pe care mi le-a adus.

-Awww mulțumesc Chris sunt superbe!

-Cu plăcere! Deci...Emily te-ai mai gândit la plecarea în New York?

-Da.Chris vin cu tine!

-Nu pot să cred! Yeah!!! Mă bucur atât de mult!

Apoi buzele noastre se unesc într-un sărit pasional. Nu cred că voi regreta prea mult decizia aceasta. Apoi am făcut niște floricele și ne-am uitat la un film romantic.

*

Cele trei săptămâni au trecut repede...prea repede aș putea spune. Aceasta este ultima mea zi în LA. Doamne cât îmi vor lipsi orașul,prietenii și cluburile de aici. Wendy,Jess și Bekah mă ajută să îmi pun lucrurile într-un camion închiriat de Chris ca să ne ducem lucrurile la New York. Fetele mi-au adus fiecare câte un cadou:Wendy mi-a adus un urs mare de pluș,Jess un album cu pozele cu noi 4 încă de când eram mici și Bekah un aparat foto. Oh,cât or să-mi lipsească prietenele mele... Ultima cutie a fost încărcată în camion. Acesta pleacă. Nu după mult timp ajunge și Chris în Mercedesul lui frumos.

-Ok,fetelor...cred că asta e..ne luăm la revedere. O să-mi lipsiți atât de mult!spun eu cu lacrimi în ochi.

-Și tu o să ne lipsești nouă....dar ținem legătura.spune Wendy tristă.

Nemaiputând să ne stăpânim nici una lacrimile ne îmbrățișăm și ne jurăm ca o să ne vizităm curând.Apoi Chris își ia și el la revedere de la fete și ne urcăm în mașină. Ajungem într-o jumătate de oră la aeroport. După ce avionul a decolat mă uitam melanconică pe geam la orașul pe care îl părăsesc cu greu...

Hey!Acesta este capitolul 12. Sper că v-a plăcut. Dacă da lăsați o steluță și un comentariu. În curând voi posta next.
PS. Vreau să dedic capitolul lui @inna813 @Anutza_Anita și lui -Dora69Dora
Kisses


Povestea lui Emily EventsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum