6. Despărțirea

273 15 2
                                    

Au trecut deja 3 săptămâni de când eu și Chris suntem împreună. Relația noastră decurge grozav! Am avut parte de întâlniri minunate și momente de neuitat împreună!E relația la care visam de când aveam 13 ani.E relația perfectă!

Astăzi vine în vizită verișoara mea Kate. Nu am mai văzut-o de vreo 4 ani. Îmi e foarte dor de nebuna mea.

Când eram mici eram cele mai bune prietene.Ne petreceam tot timpul împreună,dar din păcate ea s-a mutat în New York.Am ținut legătura un timp apoi ne-am certat... De la o vreme în-coace tot vorbim pe skipe și acum va veni să petrecem o săptămână împreună.

*

Am ajuns la aeroport. Kate mă aștepta șezând pe niște valize. Alerg către ea și o iau în brațe.După aceea mergem în mașină,dăm drumul la radio și începem să cântăm ca nebunele melodia " Sing" de Ed Sheeran. Mi-a fost dor să mă distrez cu cea mai tare verișoară ever!.Ajungem acasă și primesc un mesaj de la Chris "Hey,iubire! Ce faci? Ieșim mai târziu la o pizza?" Îl sun și îl întreb dacă poate veni si Kate. E de acord așa că eu și Kate ne pregătim psntru ieșitul în oraș.

**

Când ajungem la pizzerie Chris ne aștepta în fața intrării. Îl sărut dulce și intrăm în pizzerie. Ne așezăm la o masă lângă geam și începem să răsfoim meniul. După ce dăm comanda eu mă duc până la baie pentru a-mi aranja machiajul.După ce am terminat mă duc veselă și înfometată către masă. Când ajung acolo nu-mi pot crede ochilor...Kate și Chris se sărutau. Inima mea se frânge din nou! Nu pot să cred cum a putut să facă asta? Cu lacrimi în ochi iau sucul lui Chris și îl vărs în capul lui.Atunci ei întrerup sărutul.

-Cum ai putut? Chris...ești un nemernic!!!

-Emily...nu e ce crezi...ascultă-mă!

-Nu! Tu să asculți! Te-am iubit! Nu mai vreau să te văd în viața mea!Adio Chris!

Apoi tristețea m-a cuprins,iar lacrimile au început să curgă neîncetat. M-am urcat în mașină și am pornit motorul. Conduceam rapid și lacrimile îmi întunecau vederea. La un semafor nu am mai așteptat culoarea verde și am trecut. Din dreapta venea un tir cu viteză.Simteam cum pulsul mi se mărește. Efectiv am închețat când am văzut tirul. Acum doar așteptam să mă lovească. Așteptam ca suferința să mi se termine odată cu viată  Impactul a fost teribil...Mașina s-a rostogolit de 5 ori apoi a ajuns cu fundul în sus...

Hey! Ce credeți că se v-a întâpla? Va scăpa Emily cu viață din acest teribil accident? Ei bine asta veți afla în următorul capitol.
Kisses!

Povestea lui Emily EventsWhere stories live. Discover now