18η μεταβλητή

11 0 0
                                    


Ως τελευταία μεταβλητή επέλεξα μια υπόθεση μοναδική. Όχι τόσο στην αιτία της απιστίας αλλά επειδή αυτή η υπόθεση μου έδωσε μια οπτική για τον γάμο που μπόρεσε να συνδεθεί και με το κακό που κάνει η κοινωνία σε αυτόν!!!

Η Νεφέλη παντρεμένη με τον Νίκο 12 χρόνια και έχοντας 1 κορίτσι ήρθε και μου ανέθεσε να βρω, να μάθω, να κάνω γενικά ότι μπορώ για να τις δώσω πληροφορίες ότι ο άντρας της την απατά.

Αφού δέχτηκα και έφυγε από το γραφείο μου δεν πρόλαβα να λάβω δράση και με επισκέφτηκε ο άντρας της. Άρχισε να μου εξηγεί και να μου διηγείται την ιστορία του.

Όντως απατούσε την γυναίκα του εδώ και 2 χρόνια. Ο γάμος του ήταν μαρτύριο. Η γυναίκα του ήταν αδιάφορη που το μόνο που έκανε ήταν να τσακώνεται μαζί του για τα πάντα και να του ρίχνει ευθύνες. Όσο και να προσπαθούσε να την πλησιάσει ερωτικά αυτή απομακρυνόταν.

Όταν σύναψε σχέση με την κοπέλα στη αρχή ένιωθε τύψεις. Δεν ήταν μόνο το σεξουαλικό κομμάτι. Τον άκουγε και ενδιαφερόταν για αυτόν. Τον υποστήριζε, ακόμα και συμβουλές για τον γάμο του, του έδινε. Την είχε χωρίσει αλλά πολύ γρήγορα τα ξανά έφτιαξε μαζί της γιατί πλέον την είχε ερωτευτεί.

Όταν τον ρώτησα γιατί δεν χώριζε και γιατί αφού η γυναίκα του δεν ενδιαφερόταν με είχε προσλάβει δεν περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τόσο 'εγκλωβιστικό'!!

Ήθελε να χωρίσει και μάλιστα λίγο πριν μπλεχτώ εγώ στην υπόθεση της είχε ζητήσει να μείνουν λίγο χώρια!! Το πρόβλημα ήταν η κόρη του. Δεν χώριζε γιατί δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτήν και ήξερε πως ένα διαζύγιο θα τα άλλαζε όλα. Επιπλέον φοβόταν ότι θα έβαζε σε κίνδυνο την κοπέλα.

Όπως είχε φανταστεί η γυναίκα του θα προσπαθούσε να βρει στοιχεία για να του στερήσει την επιμέλεια του παιδιού. Και ότι στοιχεία έβρισκε θα τα χρησιμοποιούσε. Η κοπέλα θα έμπαινε στο στόχαστρο της κοινωνίας και όλα αυτά εξαιτίας του.

Τον κοίταξα και έβγαλα την κασέτα ηχογράφησης. Την πέταξα στα σκουπίδια και τον διαβεβαίωσα πως από εμένα δεν θα μάθαινε κανείς τίποτα!!

The research (Η έρευνα)Where stories live. Discover now