6η μεταβλητή

25 2 0
                                    


Ο Ηλίας είναι παλιός μου φίλος από τότε που εργαζόμουν ακόμα ως αστυνόμος Ά. Εργάζεται ως οδηγός ταξί. Είναι παντρεμένος με την Μελίνα εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν έχουν παιδιά.

Όταν μου ζήτησε την βοήθεια μου ξαφνιάστηκα. Δεν πίστευα πως αυτό το ζευγάρι υπήρχε περίπτωση να αποκτήσει προβλήματα. Ήταν από αυτά τα ζευγάρια που όταν τα έβλεπες το μόνο που μπορούσες να σκεφτείς ήταν πόσο ταίριαζε ο ένας στον άλλον.

Είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως η Μελίνα τον απατούσε. Υπήρχαν κάποιες ημέρες που καθόταν στο γραφείο μέχρι αργά, δεν τον ενημέρωνε φυσικά και εκείνες τις συγκεκριμένες ημέρες δεν του έδινε πολύ σημασία.

Με βαριά καρδιά αλλά θέλοντας να είμαι τίμιος, τον ενημέρωσα πως δεν υπήρχε περίπτωση να του κρύψω τίποτα για να μην τον πληγώσω. Θα έκανα την δουλειά μου τελείως αντικειμενικά. Αφού με διαβεβαίωσε πως αυτό ήθελε ξεκίνησα να ερευνώ την Μελίνα.

Έπιασα την Μελίνα να απατά τον Ηλία με το αφεντικό της. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν πως τις δύο εβδομάδες που παρακολουθούσα την Μελίνα οι 'υπερωρίες' της δεν ξεπέρασαν τις δύο ημέρες την εβδομάδα. Κάτι που δεν ήταν λογικό.

Γιατί μια γυναίκα που έχοντας το πρόσχημα πως πρέπει να δουλέψει μέχρι αργά και ξέρει πως κανένας δεν θα το διαψεύσει και ο άντρας της δεν θα καταλάβαινε ποτέ ότι τον απατά, να ερωτοτροπεί με το αφεντικό της μόνο δύο φορές την εβδομάδα?? Και με την συμπεριφορά της αυτές τις δύο ημέρες να τραβάει την προσοχή του άντρα της??

Τις συγκεκριμένες εκείνες ημέρες ο Ηλίας έκανε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Μετέφερε μία κυρία από την Αθήνα στο Ναύπλιο.

Και τότε έδεσαν όλα. Αφού λοιπόν έδωσε τις πληροφορίες και τα στοιχεία στον Ηλία του είπα και τις υποψίες μου. Στο κάτω, κάτω ήταν φίλος μου. Ύστερα από 3 ημέρες μου τηλεφώνησε και μου είπε πως είχα δίκιο.

Η γυναίκα του η Μελίνα είχε εσφαλμένα υποψιαστεί πως η διαδρομή αυτή ήταν πρόφαση για να πηγαίνει με την συγκεκριμένη κυρία σε ξενοδοχείο. Νόμιζε πως την απατούσε και από εγωισμό αποφάσισε να τον τιμωρήσει με το ίδιο νόμισμα και να τον απατήσει και η ίδια!!

The research (Η έρευνα)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα