8η μεταβλητή

26 4 0
                                    


Είχα πάει στο Πανεπιστήμιο να δώσω μια διάλεξη για την μεθοδικότητα και την συλλογή πληροφοριών. Θα έμενα εκεί για 2 ημέρες. Καθώς το απόγευμα περπατούσα τριγύρω στο πανεπιστήμιο παρατήρησα ένα ζευγαράκι από φοιτητές. Καθόντουσαν αγκαλιά και φιλιόντουσαν. Έκατσα σε ένα παγκάκι πιο δίπλα και τους παρατήρησα για λίγο.

Το αγόρι ύστερα από λίγο σηκώθηκε και έφυγε. Η κοπέλα κοίταγε δεξιά και αριστερά κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Ήταν σαν να έψαχνε κάποιον ή σαν να βεβαιωνόταν ότι κανείς δεν κοίταζε!!

Έπειτα έπιασε το κινητό της και έστειλε μήνυμα. Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά είχε εμφανιστεί ένα άλλο αγόρι. Έκατσε μαζί της και ξεκινούσε να την πλησιάζει το κορίτσι Στέλλα την έλεγαν, όπως είχα ακούσει να την φωνάζει εκείνος, δεν τραβιόταν αλλά και πάλι κοίταγε τριγύρω μην τους δουν.

Ήταν φανερό πως η κοπέλα απατούσε το αγόρι της! Αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν ο λόγος. Το αγόρι της ήταν το ίδιο όμορφο με αυτό το αγόρι άρα δεν ήταν θέμα εξωτερικής εμφάνισης.

Σηκώθηκα να πάω προς το δωμάτιο μου και πέρασα από μπροστά τους. Στα αυτιά μου έφτασε μια κουβέντα τους.

-γιατί κάνεις κάτι μαζί μου, αφού είσαι με τον Λευτέρη, δεν τον θες??

-φυσικά και τον θέλω!!

-τότε??

-για την εμπειρία!!

Αυτόν λοιπόν ήταν ο λόγος!! Η εμπειρία!! Κάτι λογικό για την ηλικία τους αλλά με κάπως ανορθόδοξο τρόπο έρευνας κατά την γνώμη μου!

The research (Η έρευνα)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα