17η μεταβλητή

10 1 0
                                    


Όπως όλοι οι πελάτες μου, έτσι και ο Άρης ήρθε στο γραφείο μου για να με προσλάβει να ανακαλύψω εάν η γυναίκα του τον απατά. Οι λόγοι οι γνωστοί, δεν του δίνει σημασία, δεν τον προσεγγίζει ερωτικά κλπ. Το μόνο περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν το ότι ήταν νιόπαντροι.

Αυτό και μόνο με έκανε υπερδραστήριο και τόσο επίμονο στο να λύσω την υπόθεση και να μάθω αν η Φωτεινή απατούσε τον Άρη. Την παρακολουθούσα για 2 εβδομάδες. Πάντα εκεί που νόμιζα πως την είχα πιάσει έπεφτα σε αδιέξοδο.

Άρχισα να νευριάζω. Ποτέ δεν μου είχε ξεφύγει ύποπτος και δεν σκόπευα να χάσω τώρα και με τέτοιο τρόπο την υπόθεση.

Έβαλα κοριό στο σπίτι για να μαθαίνω τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα της και άρχισα να παρακολουθώ το κινητό της. Ύστερα από ακόμα μια εβδομάδα και τίποτα!!

Είχα αρχίσει να πιστεύω πως έχανα τις ικανότητες μου μέχρι που ο κοριός στο σπίτι έκανε την δουλειά του.

Εν κατακλείδι, η σύζυγος με είχε πάρει χαμπάρι. Είχε διακόψει όλες τι επικοινωνίες με τον ερωτικό της σύντροφο και τις επαφές τους. Πίστευε όπως αποκάλυψε πως ύστερα από 2 εβδομάδες θα τα είχα παρατήσει και όταν είδε πως συνέχιζα πήρε την απόφαση να τα μαρτυρήσει όλα.

Όπως του αποκάλυψε όντως τον απατούσε και ο λόγος ήταν ότι ο Άρης είχε μπει στον ρόλο του συζύγου πολύ γρήγορα. Από την στιγμή που παντρεύτηκαν ο Άρης, κατά την γνώμη της , έπαψε να νοιάζεται για τις λεπτομέρειες. Εξαντλούσε την υπομονή της με τα θέλω του και δεν υπήρχε πλέον μεταξύ τους ο ερωτισμός και η έκπληξη!!

Η Φωτεινή είχε χάσει την μαγεία και ο Άρης μάλλον είχε χάσει την γυναίκα του!!

The research (Η έρευνα)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα