💙💚~12. BÖLÜM: Görünmez İplerle Örülmüş Bağ~💙💚

2.5K 903 164
                                    

Hellü💜

Keyifler nasıl?

Şimdiden bayramınız kutlu olsuuuuun 🍬

Baktım Wattpad kafayı yedi bende dedim tahminimce bir haftada anca düzelir o yüzden bir hafta bölümü bekletmek zorunda kaldım. İnşallah buna değmiştir.

Bölüm şarkıları:

*Kaldık Böyle/ İşgal

*Aysel Yakupoğlu/ Gün gelir (bir bölümde daha demiştim galiba bu şarkıyı ama hatırlamıyorum)

Şuraya da bölümü okuduğunuz tarihi bırakınız 🤠

Keyifli okumalar, yıldızlarla bölümü patlatmayı ve yorumlarla beni mutlu etmeyi unutmayınız :):)

"Hissedemediğin bir şeyi anlayamazsın."

-William SHAKESPEARE-

Mavinin Yeşili

Bölüm: 12 - Görünmez İplerle Örülmüş Bağ

Genç adamın parmakları direksiyonu sert bir şekilde tuttuğu için bembeyaz kesilirken direksiyonu sağa doğru kırdı yavaşça.

Emre, bakışlarını önündeki yoldan ayırmazken aklı, olan ve olacak olan şeyleri tartıp duruyordu.

Hayatına Nefes'ten başka birini almamıştı hiçbir zaman, bu Nefes'ten sonra da böyle olmuştu. Emre'nin bir çocuğunun olması için Nefes'in, Emre onu evden kovmadan önce hamile olması gerekiyordu. Emre, elini sertçe direksiyonuna vurdu. Nefes, onu sırtından bıçaklamayla kalmayarak eline bir bombayı da bırakıp çıkıp gitmişti hayatından, hiç o hayata dahil olmamış gibi...

Bir eliyle saçlarını karıştırdı. Saçlarını karıştırdığı eli tekrardan direksiyonu kavrarken bu sefer de olacakları düşünüp, tahmin yürütmeye başladı.

Derin'in ona gelip bir kızının olduğunu söylemesine inanmamıştı ilk başta hatta Derin'in deli bile olduğunu düşünmüştü. Demir'in de ona dediği gibi belki de bir kız çocuğuna babalık yapmak istediği için bu tahminlerini bir bir kendi elleriyle yok etmişti.

En sonunda Ceylin'i görmesiyle nerdeyse emin olmuştu Emre. Küçük kıx, Nefes'in birebir kopyasıydı. Ceylin'in kahverengi saçları Nefes'in kahverengi saçlarıyla aynı tonlara sahipti. Yüz yapısı hemen hemen Nefes'in yüz yapısına benzerken mavi gözleri, aynı onun baktığı gibi bakıyordu Emre'ye. Genç adam için, Ceylin'i istememesindeki en büyük etkenlerden biri de buydu. Bakışları, Nefes'in ona baktığı gibiydi ve Emre, onun birebir kopyası olan bir çocuğa babalık yapamazdı. Belki Ceylin, eski eşine bu kadar benzemeseydi bir çocuğa babalık yapmayı düşünebilirdi ama şimdi ise aklından bunun ihtimalini bile geçirmeyi istemiyordu.

Emre, vitesini düşürerek bu seferde parmaklarının arasındaki direksiyonu sol tarafa kırdı. İstemsizce çattığı kaşları, karşısında kim olursa olsun onu bakışlarıyla yok edebilecekmiş gibiydi.

Şu an, arabasıyla birlikte Derin'in onu Ceylin ile tanıştırdığı eve doğru gidiyordu. Avukatının anlaşmalı evlilik için hazırladığı evrakları o imzalarken bu sefer imza sırası Derin'deydi. Bu evrak işlerini bir an önce yapıp evine gitmeyi ve günün yorgunluğunu üzerinden atmak için sıcak bir duş almayı aklının bir köşesine not etmeyi unutmadı.

Mavinin Yeşili (Anlaşmalı Evlilik)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن