💙💚~13. BÖLÜM~💙💚

2.5K 872 163
                                    

Hellü❤️

Keyifler nasıl??

Bölüm şarkısı; Sıla-Medet

"Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. Bozmadım..."

-Özdemir ASAF-

Mavinin Yeşili

Bölüm: 13

Belirsizlik kapladı genç kadının etrafını. Takip ettiği genç adamın ne diyeceğini bilemediği için etrafını büyük bir bilinmezlik kaplarken, genç kadın, genç adamın ona bir açıklama yapıp bu belirsizliği yok etmesini sabırla bekliyordu.

Emre, Ceylin'in odasından üç oda kadar sonra yürüdü uzun, beyaz koridorda. Durduğunda, onu takip eden Derin'inde durmasını bekledi.

Mavi gözler, yeşil gözlere hapsolduğunda, "Ne konuşmak istiyorsun?" diye sordu Derin, kollarını göğüsünün hemen altında birbirine bağladığında, Emre'nin ağzından çıkacak olan sözleri bekliyordu.

"Avukatım anlaşmalı evlilik için anlaşmayı hazırladı. Bende imzaladım. Bir tek senin imzan kaldı," yeşil gözlerini, Derin'in mavi gözlerinden kısa bir an için çeken Emre, cebinden Derin'in kimliğini çıkartarak Derin'e uzattı.

Derin, Emre'nin uzatmış olduğu kimliği alarak çantasına koydu. "Anlaşma nerde? İmzalayayım," dedi Derin.

"Arabamda, bekle getireyim," diyerek Derin'in yanından ayrıldı Emre. Derin, bu yalnızlık hissini sevmemişti. Hayatında birçok kez yanlız kalmıştı; odasında, yetimhanede ya da şirketinde ama bu bambaşka bir şeydi. Emre'nin gidişi, kalbini ısıtan bir şömineye, koca bir kova suyu boşaltmıştı. Derin, elini kolunu nereye koyacağını şaşırırken, bu duyguların çok yanlış olduğunun farkındaydı. Bu anlaşmanın süresi dolduğunda Emre'nin hayatına hiç girmemiş gibi arkasına bile bakmadan çekip gitmesi gerekiyordu Derin. Eğer, bu tür duygular kalbinde filizlenirse, bunun geri dönüşü olmazdı.

Derin, titreyen eliyle gözünün önüne gelen kahverengi saç tutamını kulağının arkasına sıkıştırdı. Sarı renkte olan, refakatçılar için bulunan sandalyelerden birine oturduğunda kalp ritminin düzene girmesini bekliyordu.

Eylül'e söylediği, "Ben hiç aşık olmadım," cümlesi an itibariyle Derin için hükmünü yitirmiş bir cümleye dönüşmüştü. Derin, bir ay sonra Emre'nin hayatından çıkacağı için bu gerçeği görmezden gelemeye çalışsa da bu beyni için geçerliydi. Kalbi, bu gerçeği göz ardı edemiyordu ve hızla çarpıyordu Emre'nin yanında.

Görünmez kelebekler, Derin'in üzerinde gezinirlerken aşkın tohumlarını kadının kalbine düşürdüler. Kelebekler, sessizce Derin'in yanından ayrılırlarken Derin, bunlardan bihaberdi lakin aşkın, kalbinde filizlenmeye başladığını hissedebiliyordu.

Mavinin Yeşili (Anlaşmalı Evlilik)Where stories live. Discover now