otuz

861 54 10
                                    

"Gençler, Ata Sarp geri döndü!"

Duygu hariç herkes birbirine bakakaldı. Bir saniyede 10 yıllık bi çok geçirmiştim. Surat ifadem kesinlikle, berbat tadı olan bir yemek yemiş, sonra da küçük serçe parmağını masanın ayağına çarpmıştı gibiydi... Ha, ve extra ekşi limonu da unutmayalım. Ve bunların hepsi -bakışmalar ve çarpık yüz ifadem- toplasan 10 saniye sürmüştür.

Ata Sarp hemen gözlerini devirmişti. "Görkem..."

"Ne?! Ekşın falan olsun istedim. Hey! Gençler, şakaydı." Görkem bir kahkaha patlattı ve sonra devam etti. "Bir kaç iş için müdürün yanına geldi sadece."

Neden bilmiyorum ama feci rahatlamıştım. Sonrasındaki konuşmaları dinlemedim. Yüzüne de bakmadım. Pencereye yaslanıp bekledim. Zil çalana kadar orada dikilmekten ve konuşmaktan başka bir şey yapmadılar. Zil çaldıktan sonra herkes dağıldı. Görkem, Ata Sarp ile müdürün odasına inmeden önce benim yanıma geldi. "Pişt, iyi misin?" Ata Sarp hemen çaprazımızda Duygu ve Zehra ile konuşuyordu. Duyabilirdi rahatça. Hem zaten iyiydim, sadece Ata ve ben konuşmasak iyi olabilirdi diye düşünüp ortama karışmamıştım.

"Çifte kumruları gördüm, daha iyi oldum."

"Seninle sonra konuşacağız." Görkem Sarp'ı dürtüp giderken, onunla göz göze gelince gerilmiştim.

***

Eve geçince direk ders çalışmıştım. Biraz annemin çenesinden sıyırılıp yatağa rahat uzanmak istemiştim. Sürekli o sahne beynimi tırmalıyordu. Sürekli aynı yerin altını çizip duruyodum. En son başımı ellerimin arasına alıp soruyu sesli okumaya başladım. "Aşağıdakilerden hangisi..." Masamın titreyişleri beni kurtarmış gibi hemen telefonu elime aldım, ama internetim kapalıydı. Uygulama bildirimi de değildi. Telefonu yerine koyarken aklıma diğeri gelmişti. Anonim olan...

çiçekleriiimm kısa bir bölümdü... özür qısıwısowjs

Anonim olarak kullandığı telefona gelen mesaj neydi?

Ve Ata Sarp okula gelmeyeceği için ne düşündünüz?

Sizce Görkem ne konuşacak?

Toprak sahalara geri döner mi?

Favori çiftiniz kim?

Yeni bölüm için beklemede kalın!

Öyle Kolay Aşık Olmam || Texting || ÖKAOWhere stories live. Discover now