Hoofdstuk 21

9 2 0
                                    

"Je raadt nóóit wie we tegen kwamen!" Jubelde Esmée enthousiast toen ze binnen kwam. Ze gaf de groep geen tijd om te raden, want ze ratelde al vrolijk verder. "Mijn neef kwam net de supermarkt binnen toen we de pasta aan het zoeken waren. En raad eens, hij is twee weken geleden achttien geworden."

Ze pakte twee witte flessen met een tropische afbeelding op het etiket uit de boodschappentas. "Ik vroeg hem voor de grap of hij drank voor me kon halen, maar hij heeft het nog gedaan ook. Kijk eens, hij heeft Malibu voor ons gehaald. Ik wed om een knikker dat jullie toch niet durven."

De groep leek te twijfelen en Olivia brak de stilte. "Het schijnt lekker te zijn met Fernandez pineapple, dus daar hebben we ook maar wat flessen van gehaald. Staat statiegeld op jongens, niet slopen."

Eva en Ricky stonden even later in de keuken om de pasta te bereiden, en Zoëy en Kit hielde ze gezelschap. "Die flessen staan er wel eenzaam bij." Merkte Zoëy op, met haar blik op de Malibu gericht. Eva haalde haar schouders op. "Wel een beetje zonde, ja."

Kit raapte haar moed bijeen en zei: "Weet je, fuck it. Schenk mij maar een glas in." En zo geschiedde. Kaitlynn keek nieuwsgierig naar de transparante vloeistof die in het glas gegoten werd, waarna de rest van het glas gevuld werd met de gele frisdrank.

"Ik krijg nu wel een knikker van je, Esmée." Riep Kit naar de woonkamer, waarna ze voorzichtig proefde. Het smaakte erg tropisch, maar ze voelde het wel nabranden in haar keel en ze voelde haar buik even warm worden. Het was vreemd, maar zeker niet onprettig. Ze nam nog een slok, dit keer wat minder voorzichtig en al snel was het glas leeg.

Zoëy, Eva en Ricky keken verwachtingsvol toe, terwijl Esmée morrend naar een knikker zocht in haar broekzak. "Het is prima te doen." Zei Kit, waarna ze grijnzend de knikker aannam. Ze bekeek hem even en stopte hem daarna in haar tas, zodat ze hem niet kwijt zou raken.

Trots keek ze naar haar vriendinnen. "Dat, meiden, is het begin van mijn overwinning. Let maar op."

Het is maar een spelletjeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora