Hoofdstuk 18

15 2 0
                                    

"Zeg Kit, ga je in tussenuur mee naar de stad? We hebben anderhalf uur tussen de lessen in, dus we kunnen makkelijk een uurtje shoppen," zei Ricky toen Kit haar boeken in haar tas stopte.

De bel ging en Kit haalde haar schouders op. "Ik weet het niet," zei ze, "ik had eigenlijk nog het idee om- fuck. Helemaal vergeten. Ik moet rennen, sorry!"

Licht hijgend kwam Kit de aula binnen, maat Chase was nergens te bekennen. Ze zuchtte en vloekte binnensmonds. Ze draaide zich om en begon richting de kluisjes te lopen. Ze opende haar Instagram en zag op Chase' verhaal dat hij naar de snackbar was met Esmée en Ezra.

Kit vloekte nog eens en haalde haar hand door haar haren. Snel stuurde ze Ricky een berichtje dat ze toch mee ging naar de stad en ze hoopte dat ze nog niet zonder haar vertrokken waren. Gelukkig kreeg ze meteen een berichtje terug dat Zoëy nog plek had op haar bagagedrager als ze opschoot.

"Wat ben je afwezig Kitty," merkte Eva op toen ze met z'n allen door de winkelstraat liepen. Kit zweeg en haalde haar schouders op.

"Is er iets?" Vroeg Zoëy voorzichtig. Kit schudde haar hoofd. "Nee, het is niks." Mompelde ze.

"Jawel, zeg op," pushte Eva. Kit zuchtte. "Er is niks oké? Laat me met rust."

"Ah, ik weet het al: Kattekop is verliefd," zei Ricky en ze porde met haar elleboog in Kaitlyns zij. Kit jammerde iets en versnelde haar pas. Lachend snelde Eva achter haar aan en pakte haar arm vast.

"Toe nou Kitty, zeg het gewoon. Wie is het?" Vroeg ze enthousiast. Kit reageerde niet.

"Zeg het nou, anders gaan we raden hoor," dreigde Zoey, "ik pak mijn leugendetector uit mijn tas, geen grappen."

"Hou er gewoon over op, ik wil er niet over praten," mompelde Kit.

"Is het Ezra? Jake? Oeh, Liam?" Vroeg Eva. "Of eh, Sam? Felix misschien? Nee, nee, ik weet het! Het is Jonah, toch?" Kaitlyn zuchtte geïrriteerd.

"Eva wil je alsjeblieft nu je mond houden?" Zei ze vinnig. Eva negeerde de sneer van Kit en ging door met opsommen.

"...Ethan, Daan, Boaz? Of misschien toch Milo?" Ricky pakte Eva's arm vast en keek haar aan.

"Stop. Ik meen het. Ze vindt het absoluut niet leuk," zei Marike tegen haar.

"Eva. Ik weet het," zei Zoëy, "het is Chase."

Iedereen zweeg. Kit ontweek hun blikken. Marike probeerde haar hand te pakken maar Kit trok hem abrupt weg. Zodra Kit Marike aankeek, barstte ze in tranen uit.

Het is maar een spelletjeWhere stories live. Discover now