28. Jason

1.7K 40 10
                                    

Pov Jason

"Wat ga jij morgen doen na school? Met Noah?" vraagt Felicity vrolijk.
"Nouu ik ga voetballen met mn team, ik gok dat Noah dat ook gaat doen, maar dan achterin."
"Aha. Top, want ik ben ook weg en ik weet niet of hij het alleen in ons paradijsje nou zo fijn vind."
"Wat ga je doen Fel?"
"Ik ga op een date." 1 van mijn wenkbrauwen schiet omhoog. "Oh? Wees voorzichtig eh."
"Jajajajjaja." lacht ze.
Ik geef dr een glimlach en zeg vervolgens slaaplekker. Ik loop zachtjes mn slaapkamer in.
Noah slaap al. Hij heeft een onrustige blik op z'n gezicht. Ik zucht zacht. Waarom zijn die ouders zo..zo naar?
Ik gooi mn shirt en broek uit en stap erna rustig in bed. Ik trek noah tegen me aan. Zn blik veranderd meteen naar een rustige blik. Hij keert zich om en duwt zich helemaal tegen me aan. Misschien iets te dichtbij onder--

Mn wekker gaat, helaas, vroeg. Ik sla hem snel uit en stap rustig uit bed. Gelukkig slaapt Noah nog door. Ik trek een spijkerbroek aan en loop naar de keuken toe. Ik kijk op de grote witte klok in onze keuken. Het is al bijna tijd. Shit. Snel pak ik een bakje met vers fruit, die Felicity vaak klaar maakt voor me in de ochtend. Zij is altijd al vroeg op, geen idee hoe. Ik ga zitten aan tafel en eet het op. Ik check ondertussen mn telefoon en mn gedachten dwalen af bij het berichtje. Voordat ik hem aab kon klikken voel ik een kus op mn haar en schiet dus wakker. Ik keer me rustig om naar Noah. Ik glimlach en Noah kijkt me vermoeid aan.
"Ik ben vandaag voetballen met mn team, sorry ik kon geen nee zeggen. Ga jij anders ook voetballen op het veld achterin?"
"Ik heb geen idee waar dat is." zegt Noah zacht.
"Ik breng je er wel heen om 4. Dan ga ik toch naar mn date." zegt Felicity blij. Noah knikt dankbaar naar haar. Noah heeft een simpel shirt aan en een sport broekje. Ik heb nogsteeds alleen mn spijkerbroek aan. "Ik ga me even verdee aankleden enzo." Ik sta op en ruim mn lege bakje op in de vaatwasser. Ik bedank Fel nog even voor mn ontbijt en ren naar mn kamer.

School is behoorlijk saai.
Vandaag is zon dag waar je echt opkijkt naar dat je uit bent, maar dat daardoor je dag nog langer lijkt te duren. Ja dat had ik vandaag. Gelukkig gaat de bel in.. 3..2..1.. Hoppa.

Het is half 5 en ik loop nu met mn team naar het veld toe.
"Verdomm" roept mn team. Ik kijk omhoog en zie dat er al gespeeld word op ons veld.
"Dan gaan we wel naar het oude veld achterin." Roept erik boven ons lawaai met gescheld uit. Iedereen stemt in. Ik raak in paniek. Shit, Noah.
We lopen al en snel app ik Noah.

                                   Love🤫💞
Ik: Noahhh get out of there. Mn team komt daar nu heen.    
Afgeleverd 16:37

Ik: Noah lees nou!
Afgeleverd 16:38

Ik: Als je niet reageert krijg je misschien allemaal vragen. Misschien herkennen ze je zelfs van het team waar he officieel in speelt.
Afgeleverd 16:40

Te laat. We zijn er. Ik zucht diep.
Ik zie dat noah wat aan het hoog houden is. Hij heeft zn airpods in. Zn haar zit wild, hij is natuurlijk al een half uur weet ik veel aan het doen. Het ziet er schattig uit. Mn team begint hem ook op te merken nu. "Wie hebben we nou weer.."
"Geen idee. Hij is best goed, ik ken hem niet."
"Ik ken hem ergens van. Geen idee precies."

Erik, de leider van onze team, besluit het woord te nemen.
"HEY kleine! Rot op van ons veld." Roept erik hard. Noah zit te erg in zn muziek en cincentratie om te luisteren. Oh shit. Luca kijkt naar mij. "Is dit niet die guy van dat andere team? Waar jij vroeger in zat?" fluistert hij zacht in mn oren. "Ja. Zou kunnen." fluister ik zacht terug.

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now