20. Jason

2.5K 61 1
                                    

Jason P.o.v

Ja ik ben slecht bezig. Ik hoor niet in de drugs, ja ik hou er van. Ik hou van drugs en drank. Het neemt mijn pijn weg. Toch is het geen oplossing. Zoals D zei, ik moet het goed maken. Ik wil het goed maken, maar hoe? Hoe doe je dat. Ik heb dingen gedaan met hem, je zou bijna zeggen dat ik er spijt van heb. En eerlijk, ja ik heb er spijt van. Ik ben geen homo, tenminste.. Ik wil het niet geloven. Zijn ouders willen het niet, ik wil hem niet in problemen brengen. Ook ga ik verhuizen. Nu denk je vast, wat.. Waarom? Nou, mijn ouders Zijn niet vaak thuis, dus moet ik op kamers.

En er is hier geen school die kamers hebben.

Ik verhuis een uur hier vandaan. De school was mooi, perfect voor mij. Het is een Top sport school. En het is ver.. Ver van hier. Ver van problemen.

De drugs deals stoppen, ik heb dit al lang besproken met m'n baas en D. Het geld had ik nodig, want de school was super duur en mam was het niet eens met m'n sport keuze. Ik moet de helft dus zelf betalen.

Ik ga het Noah niet vertellen. Noah komt er zelf achter. Hoe weet ik niet, want ik ben dan al weg.

Nu is het mijn beurt nog om mijn spullen in te pakken en te vertrekken.

"Klote.. Waarom is alles zo.." ik zucht even. "Waarom is alles zo kut." ik laat mezelf zakken op bed. Ik wil ergens heel graag weg. Ik bedoel een restart, dat wil ik maar al te graag, maar ik wil Noah. Zoals ik zei wil ik hem als vriend. Gewoon als beste vriend not more. Helaas kan dat niet. Zijn moeder zal verder denken.

Ik kijk naar het mooie landschap terwijl ik in de trein zit. Het is zo ver. Over 2 uurtjes ben ik er. Helaas is het met openbaar vervoer een stuk langer dan met de auto.

Ik ben er. Hier ga ik, mijn nieuwe leven.

Er is veel natuur, maar ook veel sportvelden. Je hebt er alles, dansen, hockey, voetbal, rugby en nog veel meer. Alles is geweldig Amerikaans.

"hoi, ik ben Jason, nieuw op school.."
"ehh wacht even zoeken."
"Jason Larshen?"
"ja mevrouw, dat ben ik." "oké top, kamer 318 is van jou, je ontmoet je room mate wel daar. Het is wel aan de meisjes kant, bereid je voor. Helaas was dat de enige overige kamer, we vertrouwen op jullie dat er NIKS gebeurd." "Helemal prima.."

Ik loopt rustig naar boven. We hebben vooral sport gerichte klassen, ik zit natuurlijk bij voetbal en rugby. Ik heb dus daar training voor. Elke week 2 uur rugby 3 uur voetbal. Daarbij heb ik elke week 2 uur techniek les van rugby en ook 2 uur techniek van voetbal. Dat is al 9 uurtjes bezig zijn met sport. Verder heb ik Nederlands, Engels, wiskunde, gym, daar doe ik dus van alles wat en als laatste nog een uur een workout doen voor je spieren, dit is voor elk iemand anders. Je kan strekken, maar ook opdrukken enzo. Het is heir erg uitgebreid.

Tuurlijk heb je ook nog genoeg rust hoor, anders gaan je spieren naar de hel.

Ik merk meteen op dat het hier heel druk is. Veel schreeuwende mensen. Het is niks voor niks een sport school. Veel meiden zijn er niet, dat zal de reden zijn dat alle jongens kamers vol zijn en de meisjes niet.

Ik open rustig de deur. "Hallo?" zegt een zacht stemmetje. Het is van een meisje. "hoi! Ik ben Jason." "Velicity, wat doe je in mijn kamer?"
"Ik ben nieuw, de jongens kamers zaten al vol. Ik ben in komen stromen haha." "oh ofcourse. Logisch. Welke sport?" "Ik deed altijd voetbal, maar wilde ool graag de rugby is in. Ik heb dus extra lessen." "Poeh twee sporten, ernstig." "Ja klopt.. En jij?" "Dansen, dat is 4 keer per week, maar jij moet 5 keer per week toch?"
" yep, voetbal is toch iets zwaarder."
"niet waar! Dansen is zwaarder dan je denkt! Probeer jij het eens"
"hm liever niet" we lachen beide.
"pak uit, dat is je bed daar en je kleding kast. Doe alsof je thuis bent, het is eenmaal Je nieuwe huis
Welkom Jason!"

Welkom.. Ookal mis ik thuis nu al..

just a boy | boyxboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu