4. Noah & Jason

4.3K 85 14
                                    

Noah P.o.v

Het is weer ochtend. Weet je wat dat betekend? School! Jippie. "Wakker worden Noahlite." zegt mam pissig. Ik moet je zeggen, ik snap waarom ze pissig is, ik ben altijd te laat. Ze moet me elke ochtend wakker schreeuwen. Dit keer is het anders. Ik ben al wakker. "Joeh, ik zit rechtop. Ik ben dus al wakker mam." zeg ik droogjes. "Weet ik veel."

Aangekleed, top. Ik ben klaar voor het leven.

Ik kom aan op school en loop meteen door naar mijn kluisje. Ik gooi mijn schooltas er in, want ik heb mijn beste, favoriete vak ever. Gym. Ja, echt mijn top vak. Hoor de sarcasme.
Ik loop door naar de kleedkamer. De rest van mijn klas doet hetzelfde. We begonnen om te kleden. Het nare hieraan is dat ik gay ben. Ook wel leuk dat je met ze kan omkleden hoor- MAAR het moet niet opvallend worden. Ik bedoel dit is voor mij zo kut.
Ik loop naar de gymzaal waar de andere jongens al op de bank zitten. De jongens bestaan vooral uit het voetbal team. Dat is wat jongens hier doen op school voetbal. Ook de jongens die me gisteren lastig vielen.
De hele klas is er inmiddels. "Oke ik wil dat Jason en Ryan de teams maken, eerlijk, anders verander ik ze." Jason en Ryan gaan staan en doen wat stappen, blabla, je kent het wel toch? Iedereen deed dat toch op de basisschool? Teams maken door middel van stappen zetten. Jason wint en begint te kiezen. Ik kom als 1 van de laatste bij Ryan. Ik hou van voetbal, maar dan wel met mijn kleine broertje en zusjes..ik ben er gewoon slecht in.

Ik heb de bal en ren wat en speel hem snel over naar Ryan, lomp, maar ik deed eens wat. Hij speelt hem iets later weer naar iemand, maar Jason stapt ervoor. Ik ren een stukje terug en stop iets later met rennen om te kijken waar hij is. Hij speelt de bal hard. Ineens komen er wat zwarte plekken in mijn beeld. Zonder te weten wat er gebeurt is, weet ik wel dat ik op de koude grond ben gevallen. Alles begint te steken en langzaam zie ik niks meer dan een zwart gat.

Jason P.o.v

Ik schrik. De bal die ik zojuist schoot kwam op Noah af. Hij kwam hard op zijn hoofd en ik zie hem dus instorten. De leraar loopt naar hem toe. Hij zegt wat dingen maar ik merk dat die gast niet weet wat 'flauwvallen' betekend. Ik loop snel naar ze toe. "Meneer je moet het ziekenhuis bellen, hij is weg gevallen. Het kan iets ernstigs worden." Hij knikt naar me en pakt zijn telefoon erbij.

Iets later zit ik bij de conciërge. Waarom? Ik zit in de problemen. "Het was een ongeluk meneer, hij stopte en ik schoot precies naar het doel, ineens stond hij daar." zucht ik diep. "Je bent fanatiek, dat weet je. Het is niet veilig voor niet voetballers om zo fanatiek te zijn." "Maar-" "Je krijgt een rode kaart. Punt uit." "The fack ik heb niks mis gedaan!" "Je hebt iemand het ziekenhuis in geholpen." "Dan nog! Het was facking per ongeluk!" Boos en gefrustreerd kijk ik hem aan. Mam gaat boos worden, thats for sure.

--
01-12-2018

just a boy | boyxboyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt