19. Noah & Jason & Iemand Geheim

2.5K 66 11
                                    

Noah P.o.v

Het is nu 3 maanden later.

Nu denk je vast: wat is er gebeurt.

Van alles.

Ik heb nu 3 maanden geen Jason gezien, nergens niet. Niet in de stad, niet bij z'n sport. Nergens.

Ik zelf zit weer in therapie, want mam zag m'n zuigzoenen en wist meteen dat het niet van een meisje was.

Dus daar ben ik nu.

"Je krijgt vanaf nu huiswerk mee. Hier heb je een boekje, hier ga je verhalen in schrijven. Over van alles, maar vooral diepe liefdes verhalen."
"Oké.. Zal ik doen." ik geef haar een hand en een nep lach en loop vervolgens weer de donkere straten op. Het is avond laat. Dit is omdat het natuurlijk illegale shit is. Het zit in een straat van de donkere kant. Ook is het nu dus 12 uur snachts en dus zwaar kut: donker. Ik voel 'me hier niet veilig.
Ik voel dat er iemand achter me loopt. Ik begin sneller te lopen. Ik ben niet sterk en wil niet tussen die jongens komen. Toch voel ik ineens een hard klap tegen m'n hoofd aan komen. Een jongen heeft me tegen een muur aan geduwd. "Hallo jochie, wat doe jij hier?" hij grijnst. Ik krijg niks uit m'n keel en ben vreselijk bang. "Niks te zeggen? Goed luister, geef me al je geld, ook je pinpas met code." ik doe niks. Ik sta stil. Ik schrik me de pleuris als ik een mes tegen m'n keel aan voel. Maar nadat ik hem voel word het onbekende joch tegen de muur naast me geduwd door iemand anders. Ik zet wat stappen naar achter. Ik zie de donker, bijna zwarte, harige joch boos, woedend, naar de jongen kijken die me helpt. Moet ik het helpen noemen? Ik zie licht blonde plukken haar. Het is prachtig haar. Ik sta er nogsteeds hopeloos en geschrokken bij. Ik hoor nu pas de jongens schreeuwen. "Je zou hier mee stoppen J! Je zou ons niet tegen houden. Stop met een mietje te zijn en doe wat." de blonde 'j' zucht gefrustreerd. "Ik ben geen mietje. Ik stopte je met een fucking reden dit keer. Je mag doen wat je wil. Bedreigen wie je wil." "En wie is dit dan? Ken je hem" ik kijk moeilijk. Ik hoor wat ze zeggen, maar ik twijfel of ik het goed hoor. Ik ben kapot moe. "Ja.. Ja ik ken hem goed." hij draait zijn hoofd naar mij. Nu zie ik wie J is. Tuurlijk. De mooie blonde plukken, het lange slanke figuur, maar toch met sterke prachtige spieren en natuurlijk zijn letter J. Het is Jason. Ik kijk Jason eerst geschokt aan. Erna kijk ik schamend naar de grond en erna word ik woedend. "Dus hier hang je rond? Je hebt me niet aan gesproken sinds. Je had me iets kunnen laten weten godverdomme jason! Maar nee. Je bent arrogant zoals altijd. Verdomd ik trap er altijd in." hij reageert niet. Er komen wel woorden uit. "Je bent hier voor therapie is het niet?
Nu ben ik wel stil. Ik haat het als mensen niet op mij reageren.
" Ja" komt er sloom uit. "Ja, want mam kwam er achter.. Door zuigzoenen.." ik ben even stil. "Zuigzoenen die iemand had gemaakt en ineens verdween." de onbekende jongen kijkt van mij naar Jason. "Jason omg heb je--" "Hou je bek D!" "Wow bro niet verwacht. Wat is je naam eigenlijk bruine knul?" "Noahlite." "Kunnen we nu gaan D. Ik moet naar huis." "je was thuis? Je deed gewoon niet open, je negeerde me.. Vol op zoals je altijd doet." "Noah ik--" "Noahlite voor onbekende." bij die zin liep ik weg.

Jason P.o.v
"Bro je moet het goed maken met hem. Ookal is het een jongen, dit kan je hem niet aan doen. En trouwens, sind waneer ben jij homo?"

"Sinds nooit."

Iemand Geheim P.o.v

Ik ben een tijd weg geweest. Ik heb niet veel geappt. Ik ben wezen kijken naar wat de boys deden. Noah doet aan therapie, dat was niet mijn bedoeling, maar helaas van z'n moeder. Jason is opgerot. Hij heeft geluisterd naar me. Ik had gezegd dat hij na het uittesten weg moest. Ik had hem geld betaald er voor. En dat heeft hij uit gegeven aan drugs. Daardoor kent hij D. D is Derek, een hulpje van de baas zoals Jason is geworden. Nu zijn ze beste vrienden.

"Komen jullie zo? Het eten is klaar." ik hoor voetstappen van m'n zusje naar beneden lopen. Terug naar m'n normale leven.

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now