13. Jason

2.9K 79 8
                                    

Jason P.o.v

Ik ren naar beneden. Ik trek de deur open en trek Noah een stukje naar binnen om vervolgens m'n lippen op die van hem te plaatsen. Hij lijkt geschrokken maar doet mee. Ondertussen lopen we de trap op. Eenmaal in m'n kamer druk ik hem tegen mijn muur aan. We stoppen even om adem te halen. Ik buig mijn hoofd iets zodat ik naar de grond kijk. Ik hijg even. Ook Noah lijkt nog steeds geschrokken te zijn. Ik voel dat hij niks durft. Dus weer kijk ik omhoog en zet mijn lippen weer op die van hem. Zijn lippen zijn zacht en zijn geur, ik geniet er van. Hij gaat zacht mee op de bewegingen. Dit is niet zoals bij al die meisjes. Het is liefdevol, met passie. Geen ruw gedoe. Ik voel zijn tong tegen mijn lippen aan. Hij durft mee te doen. Ik open mijn mond en zo spelen ook onze tongen een vurig maar liefdevolle wedstrijd. We hijgen het uit. We laten ons beide op bed vallen. Ik merk dat ik moe ben, maar noah al helemaal. Hij slaapt al. Ik lach zacht. Het is schattig. Dit voelde goed..

"Jasonnnnnn wieeee issss ditttt" ik schrik wakker, kijk opzij. Ik zie noah leuk door slapen. Ik merk dat ik dicht tegen hem aan lig. "uhh een beste vriend, waarom lola?" "was hij degene waardoor je zo naar beneden haastte?" "ja, we gingen uh.. Werken aan een project en zijn beide in slaap gevallen. Nu weg wezen jij." "Zijn jullie samen?" "what the fuck lola. Tuurlijk niet. We zijn beste vrienden, rot mijn kamer uit" ik hoor een ligt gekreun naast me, Noah draait zich om met nogsteeds gesloten ogen en klemt zich aan mij vast. Lola kijkt me nog even aan en loopt er na snel m'n kamer uit "LOLA KOM TERUG" "wat?" "hou je je mondje tegen mama Lola? Anders vertel ik wie vorige week de hele snoep pot heeft leeg gegeten" "niet doen!" ze rent weg.

Ik was weer in een diepe slaap gevallen. Ik voel dat noah met zijn vingers door mijn haar heen gaat. Ik geniet hiervan. Ik geniet van hem. Kon dit maar elke dag. Stel je voor.

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now