7. Noah

3.5K 75 7
                                    

Noah P.o.v

"pip loop niet zo snel! Soms haat ik jou kreng." zegt een man tegen zijn hond. Ik loop door. Ik loop door de tuin van het ziekenhuis. Ik mag zo naar huis, eerst willen ze me nog checken. Ik zit op een bankje naast de poort. Daardoor vat ik wat grappige dingen op vanaf buiten ziekenhuis, zoals die man.

Ik loop nu door het park, ik ben uit het ziekenhuis, beter, ik haat het daar.

Ik zie iemand op de bank zitten, ik ken hem. "Yo gast?" "Hmm..." "Kun je staan?" "Hmmmm.." Hij staat op, soort van, hij valt in m'n armen, natuurlijk schrik ik, maar ik bedenk ook dat hij dronken is maar ook iets anders heeft genomen.

"Hey mam, I'm home.."
"Hmm.."
"Okeee..."
"Ik heb iemand mee genomen..."
"Wie?"
"Uhm, een vriend, soort van, geen idee."
Snel loop ik door naar m'n kamer. Ik trekt Jason mee. Ik gooi Jason op m'n bed en kijk naar hem. Wat een sukkel is het. Ik gooi een deken over zijn lichaam en loop weer naar beneden.

"Waarom stelde je je vriend niet voor?" "Uhm nouu, hij is daar niet tot in staat." "Wat dan?" Ik wil niks zeggen over een dronken vriend, ik moet snel wat bedenken.. "Wat eten we vanavond?" "Hmm..verander niet van onderwerp." "Antwoord mammm." "Eigen gemaakte Chinese soep, je vriend kan mee eten." "Ja, uh,, sure mams." "Trouwens je therapie start morgen.." "Maar ik zei nee mam!" "Je hebt het nodig, Je weet exact waarom!"

~

Sorry beetje kort misschien haha

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now