9. Noah & Jason

3.7K 75 44
                                    

Noah P.o.v

Ik kijk in zijn ogen. Ze zijn glazig. Zijn wangen glanzen. Hij huilt.
"Jason!?" roep ik uit. Hij doet niks. Hij kijkt recht in m'n ogen. Ik voel zijn lippen. Ik schrik maar laat niet los. Hij doet dat wel. Hij laat z'n lippen nog dicht bij de mijne. Ik wil hem terug drukken maar op dat moment staat hij op en loopt hard weg.

Ik loop door de gangen van school. "mmhmhm" mompel ik. Mijn laatste dagen waren slecht. Jason heb ik niet meer gezien. Hoe komt het dat hij me eigenlijk zoende? Waarom? Deze vraag spookt al 3/4 dagen in m'n hoofd. Het is woensdag en ik kan er niet tegen. Ik eet m'n lunch. Ik ben alleen, misschien vraag je je af waarom, maar herinner m'n eerste dag. Ik ben vreselijk voor schut gezet en ja, zo is het gekomen.

Mn ogen schieten door de aula. Hij loopt daar. Ineens. Zo'n 3 dagen is hij niet op school gekomen. Hij ziet er kern gezond uit. Ik kijk hem aan en ik weet zeker dat hij dat weet. Hij keek me perongeluk aan en keek meteen weg. Hij lacht met z'n vrienden. Ik weet dat het niet gemeend is. Ook zie ik hem al snel weg lopen met 2 meisjes. Ik bijt hard op m'n lip.

Hij is weer terug.

Een steek gaat door m'n hart heen.

Het leek me gezellig met hem. Ookal weet ik ook dat ik hem heb mee genomen. Hij was niet vrijwillig gekomen.

~1 maand later~

Jason P.o.v

Ik krijg betaald van de meiden, waarmee ik net bepaalde dingen heb gedaan, hoef je niet te weten, en loop meteen door naar een drugs kantoor. Ik betaal mijn drugs en wil weg lopen. Ik stopt
"Heb je ook betere drug? Cocaïne word saai.."
"Tuurlijk bro, maar ze zijn wel duurder." ik hoorde zijn drugs stem. Hij ziet er verslaafd uit. Ik twijfel even naar betaald het toch.

Ik loop naar huis en zie Noah, snel verstop ik me achter het gebouw. Ik kijk stiekem langs het gebouw.
"Ja, ik leer veel mam..de therapie doet het zoals jij wil dat het werkt.." zegt hij rustig.
Ik snap het niet, dit is de donkere hoek. Deze therapie zou dus niet mogen.
"Het is beter voor jou, voor mij, voor iedereen. Het zal een betere toekomst geven voor iedereen. Geen homo's meer. Alleen hetero's. Homo's zijn slecht,jij bent goed. Dus laat het gaan! Ik ben trots op je zoon. Je begint het te begrijpen." "Ja mam, de vrouw vertelde me dat het niet natuurlijk is. Ik voel me dom dat ik dacht homo te zijn. Ik hoor hetero te zijn. Homo's zijn raar." hij zegt het luchtig, open. Hij meent het.

Hij is homo.

Hij was homo

Hij zit op homo therapie: hoe haal je je homo stukje weg.

Ik heb een homo gezoend.

Ik had een homo gezoend.

Ik heb hem nooit iets verkeerd gedaan. Nouja, jawel. Ik zoende hem en hij vond het 'fijn'. Ik weet zeker dat ik een fout heb gemaakt.

Een vreselijke

Vreselijke

KUT fout.

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now