16. Jason

2.6K 66 28
                                    

Jason P.o.v

Ken je dat jaloerse gevoel als je beste vriend, beste vriendin, je vriendje of vriendinnetje langs loopt met een ander?

Dat heb ik dus nu.

Noah loop al een week rond met een rare guy. Ik mag hem niet. Noah heeft door hem al een week niet met mij gepraat.

OH my God ik klink zo jaloers.

Luister dat ben ik niet. Ik heb veel vrienden, vrienden die me bij de meisjes houden.

Wat ik natuurlijk graag wil.

Helaas ben ik toch wel een tikkeltje jaloers. Hij mag echt wel met die jongen praten, maar hij negeert me gewoon! Onacceptabel! Ik bedoel, we werden best goeie vrienden.

"team a tegen team b wedstrijdjes. Het is warm dus team b shirts uit. Ik ga geen hesjes uitdelen, hup" ik trek m'n shirt uit. Ik schaam me niet, zeker niet. Ik heb een lichte Sixpack, maar toch heb ik liever m'n shirt aan. Niet iedereen hoeft m'n maakte boven lichaam te zien. Nu lijk ik echt een homo, nee, ik bewaar m'n lichaam gewoon voor de meisjes. Ik zie ze dan nu ook kijken. Er zijn altijd wel wat meiden om te kijken. Ze hopen natuurlijk op wat mooie buikjes. Ik zie ze wijzen. Ook wijzen ze naar mij. Als ze zien dat ik kijken wijzen ze snel een andere kant op.

"goed gespeeld boys, je ging lekker jassie van ons!" ja je hoort het goed, mijn naam is jas, jassie. Ik moet toegeven, ik speelde goed vandaag. Ik weet niets waarom. Ik denk dat ik licht agressief was. Het is er nu uit. Aan wat het ligt? Het is geen het. Een is een mens met een naam. Gok maar wie.

Ik kom thuis en lees een briefje dat m'n ouders op zaken reis zijn. De rest zit bij oppas. Top. "Hey, nodig iedereen uit. Mijn huis. Partyyyy" 2 uur later komen er al mensen binnen stromen. Er zijn genoeg spelletjes.

Het is tijd voor truth or dare vind lars. Ik pak de microfoon "de eerste 8 mensen die in de woonkamer zijn, waar hét afgesloten is voor jullie, mogen mee doen aan truth or dare. wacht wel even voor de deur, niet eerder naar binnen zonder mij."

Ik, lars, aimee, Sarah, Cas, Dora, Sofie, Dustin, de gozer die ik niet mag en dus de naam niet ga uitspreken en noahlite *hoest ik ga zijn naam nu helemaal uitspreken, want ik haat hem.* we zijn dus, met mij erbij, met 10.

" truth or dare aan jou sofie." vraagt lars. Sofie zat toen te kijken bij voetbal. "dare ofcourse" ze zegt het op een sexy toon, mij aan kijkend. "mm, zoen Jason." ik kijk lars aan me een 'meen je dit' blik. Sofie gaat op m'n schoot zitten. "hoelang lars" vraag ik, hopend dat het kort is. "mm 10 seconden vind ik prima" Sofie leunt naar me toe en begint te zoenen. Ik zoen eerst ni terug, tot ik zie hoe noah kijkt. Ik zoen terug en al snel is dr 10 seconden voorbij. We zoenen door en laten los na adem nood. Sofie gaat weer zitten.

"truth or dare aan Noah." zegt Dora. Ik zelf ken Dora niet. Ze heeft een kort bruin kapsel. "truth.." "ben je homo?" ik hoor ineens dat heel de groep stil Is. "nee, dat ben ik niet." hij kijkt mij aan. Waarom? Geen idee. "truth or dare Jason" vraagt Noah met een streep op z'n gezicht. Ik weet niet wat ik moet kiezen. Ik voel me niet zo chil door zijn blik net. "truth.." zeg ik twijfelend. Hij grijnst. "heb je ooit net een jongen gezoend?" damn it. Ik kon dit weten. Iedereen kijkt van noah naar mij. "nee" zeg ik sterk."waardoor die vraag, Noah?" vraagt aimee nu. "geen reden.." zegt Noah stilletjes.

Ik dans en drink. Dansen, drinken, dansen, schuren, dansen, veel drinken, dansen, nog meer drank, flirten. Uiteindelijk loop ik naar het zwembad. Ik zie noah zitten. Door de drank ga ik naast hem zitten. "ik ben klaar met het leven, liefst zou ik me dood drinken." zeg ik. "Al die mensen die me altijd maar alleen laten." alles komt er struikelend uit. Het klinkt zoals dronken mensen. "Ik snap het gewoon niet." nu komt het er piepend uit. Het is stil. Ik haal m'n hand door m'n haar. "weetje.." komt er uit Noah's mond. "soms laten mensen iemand los, omdat diegene niet altijd het zelfde is. Soms zijn ze aardig en de andere dag zijn ze weer heel anders." hierbij staat noah op en loopt weg.

just a boy | boyxboyWhere stories live. Discover now