3.BÖLÜM

211 25 44
                                    

Ben çok kıskanç bir insanım size galerimdeki RM fotoğraflarını koyarken ikilemde kalıyorum. Oppacı değilim ama elimde değil kıskanmak. Rm biaslılar benim için buraya mor kalp koysun ben  de ne kadar Rm biaslı var onu göreyim. Kıskançlığım iki katına çıksın 😂😂😂😂😂🤣🤣

Kapının gürültüsü ile yerimden sıçradım. Jackson direk benim yanıma geldi.
"Jackson neler oluyor "

"Sarang sakin ol güzelim. Üçe kadar sayacağım ve yavaşça yerden kalkıcaz tamam mı? "

Jackson'nun  dediklerine kafa salladım. Kokmuyorum aslında. Bir yandan da korkuyorum ya beni bulduysa kaçtığım için çok kötü şeyler yapabilir. Jackson'nun koluna sım sıkı yapıştım. Beni bırakmaması için.

"Sarang!"

Bu abimin sesiydi onun burda ne işi vardı. Benim abim çok kibar insandır asla kapıyı tekmeleyerek açmaz. Bu işte bir terslik var. Jackson'nun kolunu bıraktım ve sesin geldiği yöne gittim. Abim ve  onun lise arkadaşları burdaydı birde bir kaç tane adam vardı. Ama o yoktu. Demek hala gelmedi. Belkide o çoktan iş sahibi olmuş iyi bir iş adamıdır. Kim bilir belki evlenmiştir çocukları bile olmuştur.

"Abi neden geldiniz?"
"Sen neden kaçtın? Ne işin var bu herifle?"

"Abi kendine gel herif dediğin kişi benim benim sevgilim "

"Neee!"

Abim ve arkadaşları gözlerini kocaman açmış hep bir ağızdan sorguya geçitler. Zavallı Jackson o da şok geçiriyor. Hiç bir şey demedi öylece dikilip kaldı.

"Mâdem sevgilin vardı neden onunla evlendin. Sarang eşyalarını al ve arabaya bin"

"Hayır ben o eve gitmicem. O evde kalmam o insana kocam demem ben onun karısı olmam "

"Tamam güzel kardeşim hadi bizim eve gidelim konuşalım ha."

"Eve de gelmek istemiyorum ben Jackson ile kalmak istiyorum."

"Tamam gel senle kapıda konuşalım"

Abim daha ben cevap vermeden dışarı çıktı. Bende mecburen peşinden gittim.

"Senin derdin ne Sarang? Babamı babamızı küçük düşürmeye mi çalışıyorsun. Sana sadece dayan dedi. Sevemezsen konuşur paranın iki katını veririm dedi.  Neden bekledin?"

"Abi yüzünü görmedim bir adamı nasıl sevebilirim. Onu geçtim görmeyeyim benim kalbimde biri varken ona nasıl kocam diyeyim."

"Sen Jackson'u seviyor musun bana en son arkadaşım dedin."

"Jackson benim zaten arkdaşım."

"O zaman kim? Kim senin kalbindeki kişi seni seven kişi?"

"O beni sevmiyor abi. Ben seviyorum onu. Zaten birda da değil."

Abim yanıma gelip aktığından  bile haberim olmadığı göz yaşlarımı sildi. Bana sarılıp sırtımı sıvazladı. O öyle yapınca benim göz yaşlarım daha şiddetli akmaya başladı abimin omzunda hıçkırarak ağlıyordum. En son Nam Joon giderken böyle ağlamıştım abimin omuzunda. Ne kadar niçin ağladığımı sorsada cevap verememiştim nasıl derdim senin kardeşim diye hitap ettiğin kişiye aşık oldum ve şimdi o gitti diye. Bunları diyemedim sadece tek dediğim şey okuldaki en yakın arkadaşımın burdan gittiğini söyledim. Abim bunu dediğimde bana gülmüştü tam iki  sene boyunca bana sulu göz demişti. Abim beni kendinden ayırdı gözlerimin içine bakarak,

Sana İhtiyacım var KNJ💫#wattys2019Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon