14

5.2K 156 11
                                    

Čakala som, že smrť bude bolieť. Necítila som žiadnu bolesť, možno som sa rýchlo dostala do neba. Otvorila som oči, no hneď, čo mi padlo do zraku bol Payton, ktorý má držal za ruku cez zábradlie mosta.

„To už som mrtvá? Nevedela som, že nebo vyzerá tak isto ako zem. Alebo som v pekle, lebo si tu ty” ukázala som na neho druhou rukou, ktorá mi vysela vo vzduchu.

„Nie si ani v jednom, žiješ. A teraz mi pomôž, lebo sa tam za chvíľu dostaneš” ťahal ma smerom hore. Tak potom ma vlastne načo zhadzoval z toho mosta?

Keď som už bola na nohách, dostala som veľké objatie od Paytona. Nerozumela som. Najprv ma hádže a potom objíma? Tento chalan je asi biopolárny. Stále mení náladu.

No na základe toho, ako sa dnes a v predošlých dňoch správal, som mu namiesto objatia dala facku. „Mohla som umrieť ty.. Ty... Ty blbec!” kričala som na neho. Vyzeral tak, že vytriezvel, aspoň si bude pamätať, čo urobil.

„To je nadávka? Blbec?” zasmial sa ignorujúc to, čo som povedala pred tým.

„Vážne riešiš toto? Teraz?” pokrútila som hlavou, „skoro som umrela! Uvedomuješ si to?!” bola som na pokraji síl, niečo natĺcť tomuto chalanovi do hlavy je nemožné.

„Poďme domov, tam to vyriešime” potiahol ma za ruku, na ktorej mi naskočili zimomriavky. Ešte stále som nemala s ním chuť hovoriť, no nasledovala som ho. Veď on si to vypije.

Otvoril mi dvere na aute, ibaže ja som zastala. „Ty si sem išiel autom, keď si bol opitý?” položila som otázku, neveriacky krútiac hlavou.

„Hej” povedal bez problémov a doslova ma do toho auta natlačil. Nerozprávala som sa s ním celú cestu, takže sme len sedeli v aute a počúvali rádio na malej hlasitosti. Na ulici svietili len svetlá Paytonovej Toyoty, ako vždy perfektne vyčistenej.

Keď sme vykročili do domu, rýchlo ma potiahol na gauč a prepaľoval ma pohľadom. To isté som robila aj ja, ja mam byť totiž ten, kto má byť nahnevaný.

„O čom sa potrebuješ rozprávať?” unudene som sa ozvala po niekoľkých minútach ticha.

Chvíľu mu trvalo kým odpovedal, nezabudol sa predtým ale poškrabať na zátylku. „Prečo si odišla?”

„To si naozaj tak sprostý?” falošne som sa zasmiala. Samozrejme len preto, aby som dodala mojej reči nejaký efekt. „Tak ja ti to vymenujem. Po prvé, nazval si ma chuderov, za druhé máš problém s tým, že sa stretávam s Jacksonovi, za tretie sa mi montuješ do života a za štvrté,” na toto som sa nadýchla, „si ma nazval kurvou. Ale ak si sa vlastne pýtal, prečo som odišla, tak to bolo kvôli tej kurve” usmiala som sa. Sedel ako obarený, čakala som, že sa bude obraňovať alebo argumentovať, ale nie. Sedí tam bez jediného slova.

„Prepáč” ozval sa nakoniec. To si naozaj myslí, že jedno prepáč mu bude stačiť? „Neviem, čo sa to so mnou deje. A to, pri tom moste. Je mi to ľúto, nemal som to povedať a už vôbec nie ťa zhodiť. Bolo to hlúpe a nebezpečné” hlava mu klesla a jeho pohľad sa uprel k zemi.

Rozhodla som sa, že moju dôveru si bude musieť vydrieť lepšie, nie len slovami. Preto som sa postavila, aj s mojimi vecami ho pozdravila a odišla do izby.

V nej som si vytiahla krabičku s lístkami a hodila do nej dnešné lístky. Len nadávky, od tých roztlieskavačiek, našťastie dnes len dve. Krabicu som znova odložila, hodila sa do pyžama a v teplých perinách zaspala.

PAYTON'S POV.

Dokazím všetko, čo môžem. Veď som ju skoro zabil kurva! Ani neviem na čo som to robil. Ten pohľad bolel, keď povedala, že je v pekle, lebo som tam ja. Pre niekoho to príde ako blbosť, no mňa to zranilo. Viem, že som to prehnal, aj v škole, aj doma - jednoducho všade. Nikdy si s ňou vzťah nedokážem udržať bez toho, aby som jej ublížil.

V izbe som zaľahol do postele. Nešlo mi vôbec spať. Vždy, keď som zaspal som mal pred očami jeden a ten istý sen. Ona - Brook, vysí pod mojimi rukami, vyslový tie slová 'som v pekle, lebo si tu ty' a potom padne. Jej telo je prepichnuté kameňmi a na tvári má ten hrôzostrašný úsmev. Začína mi z toho hrabať.

Postavil som sa, túha bola silnejšia. Zašiel som do jej izby, kde sladko spala medzi vankúšmi, prikrytá do pasu paplónom.

Podišiel som k nej bližšie, ľahol si vedľa nej opatrne tak, aby som ju nezobudil a ruky si dal okolo jej pasu. Toto je najlepšie zaspávanie, aké kedy môže zažiť každý normálny chalan. Sladké voňavé vlasy vo vašej tvári, teplé telo nalepené na vás a jej svojska vôňa. Všetko, čo by malo chalanovi stačiť.

Umieram, doslova.
Plačem tu pri opakovaní Love Letter, čo dal Payton na ig. Milujem to a strašne ma to dojíma. 🌷💌 Inak už by som aj spala, len som sa kvôli vám udržala hore. Teraz ale už spať pôjdem! 😂💘

Badboy Has Also HeartWhere stories live. Discover now