5

6.2K 157 4
                                    

Zamrzla som. Nie kvôli tomu, že to bol Payton, ale kvôli tomu ako ma tu našiel. Ako nejakú štetku. Teda, nie žeby mi na tom záleželo, však?

Odstúpila som od Michaela a pozrela sa na Paytona. Z tváre som mu nič nevedela vyčítať. Žiadnu emóciu.

„Kto to je” povedal bez náznaku emócie.

„To,” ukázala som prstom, „je Michael”. Ukázala som mu svoj plný rád bielych zubov a znova chytila Michaela za ruku. „A ak nás ospravedlníš, pôjdeme ku mne do izby” zasmiala som sa.

Keď som potiahla Michaela za ruku, nepohol sa, vďaka čomu som sa zakolísala. Nechápavo som sa na neho pozrela, ale on mal svoje oči premiestnené na Paytonovi.

„Vypadni” povedal chladným hlasom. Prečo by mal odísť? Je to môj kamarát.

„Nie” povedala som mu ja. Nebude len tak vyhadzovať mojich kamošov.

„Ak odtiaľto nevypadneš do tridsiatich sekúnd, prisahám, že tvoja tvár už nebude vyzerať ako tvoja tvár”

„Brook, asi by som mal ísť. Predsa len, už je neskoro a ja musím ísť domov” vymanil sa mi zo zovretia a už som počula len buchot dverí.

„To nemôžeš!” zajačala som na neho.

„Takúto ťa nespoznávam” pokrútil hlavou. Prišiel ku mne a zahľadel sa mi do očí. Začala som štikútať.

„Asi b-y s-om mala ís-ť spa-ť” snažila som sa povedať aspoň jednu vetu, ale nevyšlo to.

„Nie, potrebuješ ísť do sprchy. Smrdíš” zasmiala som sa.

„Oooooh” potiahla som.

Na mieste som sa začala vyzliekať. Payton na mňa nechápavo pozeral. Len som si mykla plecom a vyzliekla sa do spodného prádla.

„Keď chceš, aby som išla do sprchy, musíš si ma chytiť!” zakričala som a začala utekať.

„Čo-” prerušil ho môj hlasný smiech. Zakrútil očami, no napriek tomu ma začal naháňať.

„A teraz ideme do sprchy” zašepkal predtým ako si ma prehodil cez rameno. Kopala som ho a smiala sa, ale bola som dosť opitá na to, aby som sa bránila či len rozumne uvažovala.

Keď sme dorazili do kúpeľne, položil ma do vane a podal mi uterák. Otočil sa na odchod, lenže ja som ho chytila za ruku. Perverzne som sa usmiala a povedala „Potrebujem umyť chrbát”

Najprv bol ticho, ale nakoniec prehovoril „Zabudni” a odišiel.

Ostala som ako obarená. Pustila som si sprchu a okamžite sa rozplakala. Nevedela som prečo plačem, len som chcela plakať.

Po dokončení umývania, ak sa to dá vôbec tak nazvať, som stále plakala. Asi som to dlho potrebovala. Obtočila som okolo seba uterák a išla do svojej izby. Uterák som zhodila na zem a v izbe bola nahá.

Išla som do skrine, kde som si vybrala tričko po polovicu stehien a nohavičky.

Otočila som sa smerom k dverám, kde stál Payton. Pozeral sa na mňa s otvorenými očami dokorán. Keď som sa mu zahľadela do očí, rýchlo zatvoril dvere. Nechala som to tak.

Keď som bola už oblečená, tak som išla do postele. Zatvorila som oči a snažila sa zaspať. Ani po pätnástich minútach sa mi to nepodarilo.

„Paytooon!” zakričala som cez celý dom. Počula som kroky pred svojimi dverami, až sa nakoniec otvorili. Stál v nich Payton, len v teplákoch. Wau, to je sexi.

„Čo?” spýtavo sa na mňa pozrel zatiaľ čo ku mne prichádzal.

„Pusu na dobrú noc nedostanem?” zaškerila som sa na neho a poklepkala na miesto vedľa mňa.

„Ehm.. hej... Hej jasné” povedal. Počula som, aký nervózny hlas má. Nechápala som.

Nahol sa ku mne, aby mi dal pusu na líce, ale keď bol tesne pri ňom, otočila som svoju hlavu a dotkla sa jeho pier. Boli jemné, hebké. Jednoducho dokonalé.

Urobila som pomalí pohyb a čakala na neho. Nič. Spravila som ďalší a ten mi vrátil. Panebože, ten skvelo bozkáva.

Chytila som ho za krk a priblížila ho bližšie ku mne. Nebránil sa, za čo som mu bola vďačná.

Ležal nadomnou. Chytil ma za líca s pomaly ich hladil. Takto sme tam ležali ešte chvíľu, kým som ho ja nepretočila pod seba. Nahla som sa k jeho krku a začala ho tam bozkávať a robiť malé cucfleky. Cítila som, ako jeho ruky zmáčkli môj zadok, na čo som sa usmiala.

Moje ruky putovali po jeho tele. Cez jeho svaly až na jeho hrču v teplákoch. Aj cez tú látku som mohla cítiť, aký je tvrdý. Zmáčkla som jeho pýchu, na čo som dostala jeho sladký vzdhych.

Keď som ho chcela začať vyzliekať z tých teplákov, zastavila ma. Pozrela som sa na neho nechápavým výrazom, ale on ma len zložil vedľa neho na posteľ.

„To je už moc. Stačí” povedal znova bez akejkoľvek emócie. Cítila som sa ako chudera.

Rozplakala som sa. Bola som smutná, alebo teda sklamaná. Otočila som sa mu chrbtom a zavrela si oči. V tom momente sa on postavil. Pozrela som sa na neho, ale on mi stál chrbtom otočení.

„Ostaň, prosím” zaprosila som. Otočil sa na mňa, znova chvíľu uvažoval ale vrátil sa. Ľahol si vedľa mňa a prikryl nás dekou. Bola som k nemu otočená tvárou a sledovala jeho oči. Už som neplakala. Jeho ruky sa obmotali okolo môjho pásu a pritlačil si ma k sebe bližšie. Nebránila som sa.

„Dobrú noc” zamrmlala som a zavrela oči.

„Dobrú” povedal naspäť. Pri ňom som zaspávala ako bábätko.

Badboy Has Also HeartWhere stories live. Discover now