Глава 40 (КІНЕЦЬ)

888 83 39
                                    

Пройшло 4 роки сьогодні у мене, Чонгука та Субіна випуск в університеті.  Ці роки пролетіли так швидко та непомітно. Нашому Мин Хао вже 4 рочки. Так його назвав Юнги це значить весняний цветок. Хао дуже схожий на Юнги як зовнішністю так і характером та манерою поведінки.
Я найщасливіша мама та кохана жінка. Так як і казала, я не кнула університет і продовжила навчання, звичайно після того як універ закінчив Юнги все змінилося але кожного дня він разом із Хао приходили і забирали мене.
Скільки роботи б не було у Юнги, він всеодно приходив раніше і всі вечора проводив з сином, а зі мною свої ночі. Компанія Юнги стала одна з найкращих не лише в Азії а і в США.
Що ще?
А так у Джію і Юджина народилися дівчата близнята Сон і Рей і вони знав чекають на поповнення але так і залишилися жити в США. Спілкування між хлопцями не припининилося а навпаки лише покращилося. Джин і  Намджун  також одружилися.

  Сьогодні важливий день а буду виступати перед аудиторією з промовою я довго думала що сказати але не могла вирішити тому вирішила розказати свою історію кохання та життя.
І ось я виходжу до мікрофона і дивлюся на Юнги, Хао, тата та хлопців.
- Всім доброго дня та вітаю вас із завершенням такого важливого етапу у житті.  Я довго не знала що сказати тому вирішила просто розповісти про себе. Я Ким Мисо, з народження донька Ким Субіна але в 6 раптом я стала такою як і всі. Давайте всі згадаємо дитинство. Нам було всеодно з багатою чи з бідної ти родини головне що з тобою весело і добре і по життю ми повинні іти слідкуючи цьому правилу.
Ми закінчили університет а далі нас чекають свої дороги, свої пригоди, сподівання та негаразди, щоб не сталося в житті, так в повинно бути.
Можливо ви не погодитеся але зараз я хочу звернутися до найдорожчої мені людини. Юнги а ти уяви якби тоді мій тато не забрав мене в Сеул, не привів на той захід, якби я не впала перечипившись через твою ногу, не прийшла сюди навчатися і не зустріла таких класних друзів, якби батьки не запропонували нам одружитися а ми не погодилися, не тей поцілунок біля фонтана та роскішне весіля а потім якби я не пішла в той бар і ми не поїхали в Тегу, якби не кафе та вечірка у Чонів, якби не той випадок з машиною та правильне рішення. Щоб було тоді?- я стояла на сцені та плакала як і половина залу разом з Юнги та татом.
Так можливо ми навіть і ніколи і не зустрілися. Так у нас з Юнги спочатку був фіктивний шлюб але кохання взяло гору і ось тепер я щаслива дружина коханого чоловіка та матуся свого синочка, я маю найкращу родину та аірних друзів. Я дуже вдячна всім хто був біля мене.- я витерла сльози- і да Мин Юнги. У мене для тебе є новина. - я дивилася прямо йому у очі а він здивувався.- Мин Юнги у Хао скоро з'явиться братик або сестричка!- викрикнула я а Юнги підірвався з свого місця вибіг на сцену, крепко мене обійняв та став кружляти.
- Крихітко я такий щасливий- поставив мене Юнги на землю- я дуже сильно тебе кохаю.
- І я тебе безмежно кохаю.- я забула вимкнути микрофон і всі почули.
Юнги ніжно поцілував мене на очах у всіх а Хао вибіг до нас. Юнги взяв його на руки і сильно нас обійняв.
- Вітаю всіх та живіть і радійте життю. Воно одне прожевіть його як бажаєте ви.- Я закінчила промову і всі прийнялися нас вітати а Юнги подарував мені.

                                        ***Пройшло 2 роки у Хао з'явилася маленька сестричка Мин Чау

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                        ***
Пройшло 2 роки у Хао з'явилася маленька сестричка Мин Чау. Чау також назвав Юнги та я і не проти бо це означає перли і ми зараз усі разом відпочиваємо на березі моря. Юнги і Чау будують пісочні замки а Хао купається. Я бачу їх посмішки та чую як лунає радісний сміх, що зігріває моє сердце.
Я з упевненістю можу сказати що я найщасливіша і мою найкращу родину яку кохаю всім серцем тому вірте в ніколи не здавайтеся наше щастя та ваше життя лише у ваших руках і ніхто не може жити за вас..

Всім хто читав мій фанфік я безмежно вдячна😚😚 Це моя перша робота, тому прошу вибачення за помилки😅😍😉 Згодом у мене вийде не менш цікавий та заплутаний фанфік 😉😍😊☺️
Я всіх вас люблю, тому буду рада побачити ваш одзив у коментаріях💜💜💜

Я не здогадувалася, що демон може бути, таким прекрасним...Where stories live. Discover now