Глава 10

710 51 3
                                    

Я була дуже здивована побачив старого друга Юджина і своє перше кохання. Тому стояла в повному ступорі поки не почула голос Юнги.
- Ви знайомі? - запитав хлопець поглянув на мене.
- Так - хором відповіли ми.
- Місо, а ти гарно виглядаєш. Скучила за мною?
- Лей ти здурів? Всі думали, що ти пропав, а я сподівалася,що все-таки вмер - суворо сказала я і в цей момент Юнги поглянув на мене.
- Я не винен в тому, що сталося - спокійно сказав брюнет.
- Якщо чесно спочатку я також не вірила, що ти міг бути виним, ви ж були найкращими друзями але коли ти втік я була дуже зла і почала вірити у те, що це ти винен всьому! - я стала кричати, сльози так і хотіли іти але я стримувалася щоб не заплакати.
Юнги дивився на нас здивовано і не міг нічого зрозуміти, а Лей став підходити до мене щоб забрати сукню.
- Не підходь до мене, чуєш, ніколи не підходь! - крикнувши я пішла в сторону Юнги на сходи - Юнги, де моя кімната?
- Ходімо покажу - без емоційно відповів хлопець.
- Ааа і доречі, Юнги познайомся це моє перше кохання Сон Лей з Тегу - показала я на Лея
- Хван чи Лей чи як там тебе зайдеш до мене в кабінет - поглянувши в сторону Лея сказав Юнги, а потім повів мене до кімнати в якій я буду жити після весілля.

- Ааа і доречі, Юнги познайомся це моє перше кохання Сон Лей з Тегу - показала я на Лея - Хван чи Лей чи як там тебе зайдеш до мене в кабінет - поглянувши в сторону Лея сказав Юнги, а потім повів мене до кімнати в якій я буду жити після весілля

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Кімната була дуже гарною, світлою і виглядала чудово.
- Юнги, дякую за кімнату, хоча б вона світла у цьому будинку - сказала я і сіла на ліжко.
- Нема за що Місо, ти в курсі, що ми повинні все всім розповісти - глянув на мене Юнги, але я не звертала на його увагу. Мої думки всі були забиті спогадами про брата, раптом я почала плакати. - Ти чого ревеш? Я щось не те сказав? - він підійшов і сів біля мене.
   Мені в той момент було дуже тяжко і я просто хотіла підтримки та уваги від будь кого. На рефлексі я просто повернулася та обійняла Юнги, а він почав гладити мене по голові та спині. Спочатку я і сама не відразу зрозуміла, що зробила але в його обіймах було так добре, тепло і я  відчула себе краще. Пізніше заспокоївшись я сіла трішки далі.
- Вибач за це, я не часто плачу, а якщо починаю плакати то починаю когось обіймати за для підтримки, тому вибач і забудь. - сказала я і хотіла встати аж раптом Юнги схопив мене за руку.
-  Сьогодні на даху ти теж обіймала Техьона через це? - поглянув на мене блондин.
- Так, сьогодні явно не мій день. - посміхнулася я.
- Гаразд, їдьмо, я завезу тебе додому - сказав юнак і ми пішли до машини. Всю дорогу ми їхали у тиші. По приїзду додому було вже 21:30 я прийняла ванну і лягла спати обдумуючи цей день.

Я не здогадувалася, що демон може бути, таким прекрасним...Where stories live. Discover now