Глава 19

679 49 0
                                    

Я підійшла до Юнги, сіла біля нього і відразу випила напитки Міли та Кая а Юнги лише з подивом подивився на мене.
-Мисо, що ти виробляєш- поглянув він на мене.
-Юнги я.. нічого- як не як  сказала я.
- Мисо скільки ти випила і коли встигла?- суворо промовив хлопець.
- Друзі ми підемо танцювати ви тут самі якось розберіться- сказала Міла і потягнула Кая танцювати.
А я лише нагнула голову і почала плакати хлопець не відразу зрозумів що я плачу.
- Мисо я спитав чому ти напилася?- більш суворо сказав Юнги. Я мовчала а потім просто взяла і обійняла Юнги тоді він зрозумів, що я плачу.
- Ну Мисо, крихітко, чого ти плачеш? Що сталося? Тебе хтось образив?- питав мене Юнги а я лише плакала.
Його обійми були такі ніжні що я про все забувала і мені хотілося ніколи не відпускати їх.
- Юнги...я...я...я хочу додому, я цього не витримаю... будь ласка...їдьмо- піднявши голову я поглянула на його.
-Так звичайно тільки візьмемо у Міли ключі- сказав і хотів вже встати Юнги.
- Ні ні...я...я хочу до нас додому....я хочу в наш будинок....я хочу у наше ліжко....я хочу бути лише там з тобою- вся у сльозах сказала я а Юнги лише погладив мене по голові.
- Тихо, тихо крихітко їдемо до себе додому.- Юнги взяв мене на руки і посадив до машини.
- Зачекай я лише скажу Міли і Каю, що ми їдемо додому- сказав Юнги а я лише кивнула головою. Він закрив машину і пішов а я просто заснула.

                            ***
Юнги швидко пішов в клуб і сказав друзям, що вини з Мисо повертаються в Сеул. Юнги швидко прибіг до машини і побачив, що Мисо мирно спить він швидко завів машину і по їхав. Всю довгу дорогу брюнетка спала.
Коли вони приїхали то Юнги ніжно підняв Мисо і поніс до кімнати але він вдарився об сходи від чого дівчина прокинулася.
-Вибач я не хотів тебе будити- поставив він дівчину на підлогу.
- Нічого страшного, потрібно було мене відразу розбудити.
- На дворі ніч тому іди спати в свою кімнату.- сказав хлопець
-Юнги можна сьогодні я буду спати в твоїй кімнати з тобою.-опустила я голову.
- Ну...
Мисо не дала йому договорити а просто впилася в його губи Юнги ніяк такого не очікував але відповів на поцілунок.

                          ***
Я і сама не зрозуміла що на мене найшло я просто захотіла продовження того що було у Тегу можливо на ранок я і пошкодую про це але зараз цей поцілунок був такий ніжний і ласкавий одночасно. Юнги прижав мене до себе і я відчула його руки на своїй талії. Він підняв мене а я схватила ногами його торс.
Він зжимав мої сідниці  і я просто не могла стриматися. Його поцілунки перейшли на шию да ключиці де він і залишав відмітини. Я не могла стриматися і з моїх вуст видався перший стон від чого у Юнги знесло дах. Він швидко направився у свою кімнату та ніжно положив мене на ліжку а сам навис зверху. Не перериваючи поцілунок він зняв з мене майку а із себе футболку, його тіло настільки ідеальне його торс, руки, ключиці. Юнги швидко зняв з мене джинси і я залишилася лише в одній білизні. Він поглянув мені в очі.
-Крихітко, ти впевнена, не будеш на ранок шкодувати?
- Юнги я впевнена, я хочу цього, може після розлучення ти не будеш останнім але я хочу щоб ти був першим- сказав я потягла його в поцілунок.
- Ні крихітко, я були першим я буду і останнім- сказав Юнги а я не придала значенню його словам і він швидко став робити доріжку з поцілунків від губ до самого скритого  місця. Згодом мій бюстгальтер валявся десь на підлозі а Юнги ніжно зжимав то одну то іншу мої груди. Мин ніжно водив язиком та кусав то один то другий сосок від чого в мене просто зносило голову. Він зняв свої штани і став на повний зріст я побачила розмір його дружка і вже за сумнівалася.
- Юнги я боюся що він невлізе в мене.
- Нехвилюйся, крихітко, я буду ніжним і постараюся не робити тобі боляче.- сказав хлопець і зняв останню тканину яка на мені була. Він ніжно провів пальцями по моїй проміжності від чого я стала ще більше стонати.
Він зняв із себе боксери і прижався до мене.
-Крихітко зараз буде боляче.
Юнги різко війшов в мене на половину від чого я закричала від болі а він став мене цілувати. Давши привернути він начав рухатися в мені що приносило мені ще більший біль
- Яка ти вузька, крихітко.
Юнги постійно цілував мене і цей поцілунок був такий ніжний а я лише зжимала своїми кіхтиками простинь на ліжку. Згодом біль перейшла в насолоду і мені хотілося більшого.
-Юнги.. ааа...швидке...ааа
Для Юнги це лише було зеленим світлом і він став набирати темп, для мене це були нові та прекрасні відчуття. Я стонала його ім'я від чого Юнги ще більше заводився і по всій кімнаті лунали наші стони і крики.
Він просто вдовбував мене в ліжко, пройшло доволі довго ія відчувала що рухаюся до кінця. Раптом на нас двох нахлинула хвиля оргазму і Юнги встиг вийти з мене та кінчити на простинь
Безсилий Мин ліг біля мене і я повернулася до нього, він ніжно накрив нас одіялом і обійняв мене за талію а я його. Так ми і заснули в обіймах один одного.

А що на нас чекає далі ми й самі не знаєм завтра в університет, і які після цієї ночі внас залишаться стосунки з Юнги....

Я не здогадувалася, що демон може бути, таким прекрасним...Where stories live. Discover now