Глава 37

652 43 0
                                    

Пройшло 2 місяці за цей час мій живіт ще більш вірис в сховати його було вже тяжче. Тому я часто залишалася дома а Юнги мене відмазував в університеті. Чонгук і Субін стали найкращими друзями і інколи забували про мене. У нас з Юнги все добре так як і Юджина з Джію. За цей час Джію стала мені найкращою подругою та підтримкою. Ми відразу все їй розповіли що я і Юджин брат в сестра вона була в шоці але згодом змирилася. І тепер кожного дня посміхається.
Сьогодні я була дома оскільки таксікоз зранку дуже злий жарт, тому коли мені стало краще я цілий день проспала а прокинулася лише у вечері і то від шуму в кабінеті Юнги. Я вирішила вияснити що відбувається тому пішла. Коло дверей я почула голос брата і Юнги тому вирішила їх не перебивати а лише підслухати.
- Юджине я зараз не можу так просто взяти і вити на публіку з вагітною дружиною!- стояв біля стола Юнги.
- Але зрозумій якщо ти не відкриєся ти можеш втратити половину акцій а головне ти не зможеш підписати угоду про співпрацю з США.
- Та знаю я знаю- Юнги був дуже схвильований- але крихітка я не хочу вплутувати її сюди. Після того як всі дізнаються хто я, хто моя моя дружина і що вона вагітна нам не буде проходу від журналістів та кореспондентів. А для неї в її положені це взагалі не потрібно.
- Ти правий. Добре ходімо вже спати.
Я швидко побігла до себе в кімнату а через хвилину зайшов Юнги. Поки він приймав душ я стояла біля вікна і все обдумувала на рахунок розкриття. Але раптом мої думки перебив Юнги який обійняв мене за спини.
- Крихітко про що так задумалася.
- Юнги вибач але я раптом підслухала вашу розмову з братом і вирішила що я готова щоб про нас все всі дізналися - повернулася я до нього.
- Ти впевнена.
- Юнги якщо ти подумав що я слаба дівчинка, то ти відкрито помиляєшся. Ніякі журналісти мене не злякають.
- Боже як я тебе кохаю.
- Ей Юнги ти геть ахуєв?
- Ти про що?
- Ти повинен мене кохати!- поглянула я на Юнги.
- Хаха я тебе дуже сильно кохаю.- поцілував він мене в носик. А коли ти народиш нашого молюка, я покажу,як я тебе кохаю, але вже в ліжку і по-дорослому - пошло посміхнувся Юнги і поцілував мене в шию.
- Доречі Юнги, я на тебе ображена.
- За що? - поглянув він на мене
- Як ти міг завжди залишати мене одну в тому дурацькому кафе біля університету і іти до іншої жінки?
- Аааа Крихітко ти все не так зрозуміла. Та дівчина то менеджер вона там тіпа за головного.
- Та мені поспати за кого вона, факт в тому що ти з нею спав.
- Ти що крихітко я з нею ніколи не спав. Просто я являюся власником того кофе через це я часто залишав тебе одну. Вибачиш.
- Ти кажеш правду?
- Звичайно. Я ніколи б не проміняв таку красиву, сексуальну, вперту дівчину як ти на когось іншого. А зараз ходімо спати.
Вранці я прокинулася від того що Юнги ніжно поцілував мене.
- Вставай крихітко, збирайся поїдемо себе розкривати.- посміхнувся хлопець.
- Ммг.
Я встала та пішла у ванну, зробивши всі водні процедури а одяглася, хоча на дворі і січень але дуже тепло.

Я не здогадувалася, що демон може бути, таким прекрасним...Where stories live. Discover now