V

462 89 26
                                    

Taehyung

Κρύφτηκα πίσω από την γυάλινη πόρτα που οδηγεί στο γυμναστήριο. Τον παρατηρώ καθώς τρέχει στον μαύρο διάδρομο, χωρίς να με έχει πάρει είδηση.

Για μία στιγμή δεν έβλεπα τον σπαστικό όμορφο βλάκα που μου έκλεψε το ταξί. Αντίθετα, έβλεπα μονάχα μία όμορφη παρουσία. Από την πρώτη στιγμή παραδέχτηκα ότι είναι όμορφος. Τώρα και μόνο η σκέψη ότι κρύβομαι για να τον παρακολουθήσω δημιουργεί μία περίεργη αίσθηση στο στομάχι μου.

"Τι θες εσύ πάλι εδώ;"

Ω, γαμώτο! Κοίταξα τριγύρω. Να πάρει, είμαι μόνος. Σε εμένα μιλάει. Έκλεισα την πόρτα σαστισμένος, θεωρώντας πως αυτό θα έσωζε την κατάσταση, όμως ξέχασα πως αποτελούταν από διάφανο γυαλί. Ο Jungkook με κοιτάει μπερδεμένος από μέσα. Έτρεξα στην θέση της Sumi -πίσω από τον ξύλινο πάγκο- ρίχνοντας το βλέμμα στην μαύρη οθόνη του λάπτοπ μπροστά μου.

Τι σκατά έκανα; Μπορούσα να γίνω περισσότερο ρεζίλι από αυτό;

Άρχισα να χτυπάω νευρικά το πόδι μου στο πάτωμα. Ακούω τους χτύπους της καρδιάς μου τόσο δυνατά που ορκίζομαι ότι μπορεί να τους ακούσει κι εκείνος, και ας μας χωρίζουν κάμποσα εκατοστά γυαλί.

Η μουσική από τον δεύτερο όροφο έκλεισε και απανωτά βήματα ακούστηκαν να κατεβαίνουν τα σκαλιά. Σήκωσα το βλέμμα και χαιρέτησα με νεύματα τα άτομα που έφευγαν από την σχολή. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι μόνος με την Jungkook εδώ πέρα.

Σηκώθηκα από την καρέκλα την στιγμή που σιγουρεύτηκα πως δεν με κοιτάει ο Jungkook. Βημάτισα προς τα σκαλιά κρατώντας το βλέμμα στο πάτωμα, με μία ελπίδα να είναι ο Jimin εκείνος που έκανε μάθημα στο τμήμα που μόλις σχόλασε.

Ένα γυμνασμένο και ιδρωμένο σώμα βρέθηκε μπροστά μου. Σήκωσα το βλέμμα στην ίδια ευθεία με εκείνον. Ξεροκατάπια.

"Σε ρώτησα κάτι", είπε.

"Για θύμισέ μου."

Μου έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα. Δεν φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος. Καλύτερα να μην τον νευριάσω με τα ιδιαίτερο χιούμορ μου.

"Τι θες εσύ πάλι εδώ;", επανέλαβε την ερώτηση που μου έκανε νωρίτερα.

"Ξέρεις, δεν σου πάει πολύ αυτό το υφάκι."

Σταύρωσε τα χέρια μπροστά στο στέρνο, κάνοντας το στήθος και τα μπράτσα του να φουσκώσουν περισσότερο από πριν. Έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος.

Sing For Me || Vkook [ON PAUSE]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang