100. Mindennél jobban

1.2K 46 0
                                    

Lara.

Reggel kicsit fáj a fejem , ezért be veszek egy gyógyszert.

- Mimo ! Azonnal hagyd abba a kanapé karmolását! ~ szólok rá a kis kék szemű rosszaságra.

Persze hasztalan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Persze hasztalan..Ha Liem felkel  és meglátja tuti hogy ideges lesz ... De vajon hol a másik rosszaság,  Mimi ? Körbenézek majd észre veszem hogy a konyha pulton ücsörög engem nézve..

- Mimi ! Illő volna nyávogni ha a nevedet kiáltom ~ rázom meg a fejem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Mimi ! Illő volna nyávogni ha a nevedet kiáltom ~ rázom meg a fejem .

- Gyertek kaptok reggelit ~ nyúlok be a szekrénybe.

Ettől persze egyből nyávogva szaladtak hozzám na meg Hope is . Szegény kis kutyám, mostanában kicsit elhanyagoltam .. De nem unatkozik , elvan a cicusokkal akiket ő talált és ők is szeretik , általában együtt alszanak .  Bedobálom a mosógépbe a feketéket és elindítom hogy kevesebb mosnivaló legyen .

- Szia Baby , hamar felkeltél ~ hallom Liemet a hátam mögül ásítva. 

- Igen , fájt a fejem . ~ ismerem be majd átölelem.

- Mit szólsz hozzá ha a mai nap lustálkodunk? Holnap úgyis újra suli van ~ kérdi tőlem.

- Ez jól hangzik , remélem a fej fájás is hamar elmúlik . ~ fogom meg a fejem .

Gyengéden elkezdi masszírozni amitől teljesen ellazulok . Olyan kedves hogy így oda figyel rám. Tíz percel később már nem is éreztem fájdalmat,  megköszöntem neki és oda bújtam hozzá szorosan .

- Ha tudnád mennyire szeretlek Lara. ~ súgja a fülembe gyengéden majd elkezdi csókolgatni.

- Nem tudom , kérlek mond el ~ kérlelem nyögve.

- Szereznéd hallani ? ~ kérdez vissza huncutan majd leveszi rólam a pólóját.

- Iigen! Mond már el ~ lihegem és hagyom hogy közben azt csináljon velem amit akar .

Megmarkolja az egyik  mellem míg a másikat gyengéden a szájába veszi , először csókolja majd nyalogatja és végül óvatosan ráharap és úgy húzogatja a bimbóm.

- Mindennél jobban szeretlek Lara Shmit ! Jobban mint magamat , jobban mint az életemet ~ szólal meg és az ujjával a lábam közé hatol.

Annyira jó ahogy izgat , az egész testem bele remeg . A konyha pultra fektet óvatosan,  le veszi a bugyim és elhajítja. Megragadja a combjaim és szét tárja őket hogy jobban oda tudjon férni. Az ujjaival végig simítja egy párszor majd hirtelen behatol , közben a nyelvével a csiklómat izgatja olyannyira hogy bevadulok és nem bírok egyhelyben maradni . Érzem ahogy elmosolyodik a lábaim közt és vadabbul csinálja.  Hirtelen megragad és a szobába visz és ráültet az arcára úgy folytatva amit az imént félbe hagyott . Olyan mámorító,  olyan jó hogy szavakat sem találok csak nyögöm a nevét az ágy  támlájába kapaszkodva és mozgok . Hirtelen eláraszt amár megszokott érzés ..kielégülten mászok le róla teljesen beindulva . Mielőtt megszólalt volna a szájára tettem az ujjam, jelezve hogy pofa be ! Szerettem volna én is olyan jó orgazmust okozni mint ő nekem . Kiszaladtam a hűtőhöz egy kis tejszínhabért amit a merev , kőkemény farkára nyomtam . Először a tetejét kaptam be és lenyaltam a szám széléről és a nyelvemmel játszadoztam egy kicsit és amikor egy csepp hab sem maradt akkor elkezdtem gyorsabb tempóval ki- be venni a számból és néha a kezemmel is rásegítettem.  Éreztem hogy hamarosan eldurran de nem foglalkoztam vele , sőt akkor sem amikor már az utolsó ondót is kiszívtam belőle.  Elértem hogy rövid időn belül újra eltudjon menni és a nevemet zihálta mind a kétszer.

- Baby..ez..nagyon jó volt ! Kell egy kis idő hogy feltöltődjek addig én is újra kielégítelek.  ~ kapkod levegő után majd lefektet .

Szokásosan a melleimmel játszadozik,  húzza,  bele bele harap de most valami megváltozott.. a kezemet fogja és a puncim felé húzza. Végig simitatja a puncim ami már nedves és most az én ujjam van bennem . Csatlakozik az ő ujja és a nyelve is , ettől a hátát kaparom a másik kezemmel . Sose nyúltam még magamhoz , egyszer sem ! Na jó...borotválkozásnál Igen, de az nem ugyan az ! Intenzíven húzogatja a saját ujját és az enyémet is , megragadom a fejét és a lábam közé szorítom mire kiveszi az ujjainkat hogy jobban hozzáférhessen. Fel emelkedik a testem önkényesen és érzem ahogy elélvezek.. Felkapott az ölébe és a kádra ültetett ami épp centrifugált. Annyira be voltunk indulva hogy eszre sem vettük az óvszer hiányát..

- Bassza meg.. ~ káromkodik és hirtelen leáll.

- Miaz ? ~ kérdem tőle zihálva.

- Nem húztam óvszert..

- Basszus.. akkor szájjal befejezem . Így jó? ~ kérdem tőle vigyorogva .

- Akkor gyere ~ segít le és elé térdelve elégítem ki ismét.

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now