40. Lara..

2.1K 70 3
                                    

Liem.

Padlógázzal mentem az úton és alig vártam hogy végre vége legyen ! Az úton senki nem szólalt meg , nem bántam mert jelen helyzetben nem igazán tudok épp ésszel beszélgetni..
Annyira elkalandoztam hogy észre sem vettem hogy David hív,  Ethan szolt rám.. Fel vettem és kihangosítottam hogy mindenki hallja hát  ha fontosat akar mondani .

- Mond ~ mondom tömören

- Tartsátok magatokat ahoz amit beszeltünk .. ha oda értetek dobjon valaki egy smst valamelyikünknek hogy tudjunk szólni az apámnak. Lesz bőven annyi időtök hogy megverjétek őket! ~ figyelmeztet minket .

- Oke ~ válaszoljuk és kinyomom. Jó hogy ért ilyen dolgokhoz ..ha Ő nem lenne most ennyit sem tudnánk..

Behajtottam egy földútra és már láttam azt az ócska házat ahol lehetnek , elkezdett gyorsan verni a szívem..le parkoltam olyan helyre ahol nem látszódott a kocsi és küldtem egy smst .

- Itt!!!!!!!! ~ ennyi bőven elég.. ahogy közelebb értünk hallom ahogy Lara kiabál sírva..elsötétült minden előttem..

- Ne , kérlek ne csináld..könyörgöm Ne érj hozzám könyörgőőőm ~ csak nem ??

Nem hallom a hangját..elkezdek futni a többiek utánam,  berontok az ajtón és látom hogy a földön fekszik leszaggatva a ruhája a sminkje elkenődve a sok sírástól..kész végem..

- Laraa..sajnálom..~ nem bírtam tovább nézni...

Oda mentem Joehoz behúztam neki egyet majd mégegyet amitől össze esett, rávetettem magam és csak ütöttem,  nem érdekelt semmi .. hallom ahogy a barátnőm sír..istenem miért tetted ezt ? Harry felveszi az ölébe és ki indul vele az ajtón,  Ethan Conorra veti magát. Ha a rendőrök nem jöttek volna tuti megölöm..két rendőr se bírt le szedni minket ezekről a görényekről..amikor sikerült leszedniük ismét belerúgtam és le is köptem.

- Hé! Liem ? Ugye ? David apja vagyok,  ha tovább ütöd megölöd! Nem szeretnél börtönbe jutni szerintem ! ~ térit észhez a rendőrfőnök

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Hé! Liem ? Ugye ? David apja vagyok,  ha tovább ütöd megölöd! Nem szeretnél börtönbe jutni szerintem ! ~ térit észhez a rendőrfőnök. 

Ethan ugyanúgy állt mint én de ahogy elhaladtam Conor mellett, kitéptem magam a rendőrök karjaiból és annak is adtam kettőt majd leköptem őt is és felálltam mielőtt tényleg be vinnének engem is..Lara..ránézek Ethanra majd kirohanok hogy lássam.. Az apja karjaiban zokogott szegény..

- Lara..baby..~ közeledek hozzá de mint ha megrezzenne tőlem.. ott akarok lenni mellette..

- Lara.. én vagyok az Liem..~ végre rám néz, az arca tele van ütődéssel mikor meglátom sírni kezdtem akárcsak egy kisfiú..beletúrtam a hajamba és kiáltottam egyet majd ismét elborult az agyam ..vissza akartam menni és addig verni őket amíg még lélegeznek..

-  L..li..iem..~ térdre rogyok a nevem hallatán és a földet püfölöm.

Fölkelek és oda rohanok hozzá, átveszem Harrytol akinek beszélnie kéne a rendőrökkel .

- Lara.. kérlek..könyörgöm..Annyira sajnálom..kérlek..~ kapkodok levegő után..el sem hiszem hogy végre ismét a kezemben van !

- N..ne ne en..enged hogy ..~ tudom mire gondol .

- Nem engedem! Bárki a közeledbe megy megölöm! ~ nézek a szemébe majd megcsókolgatom annyira hiányzott..

- Lara..~ jön felénk a bátya ő is a könnyeivel küszköd.

De mielőtt bármit is kérdezhetne vagy mondhatna David apja jött oda .

- Elnézést.. Lara Smith ?.. ha jobban leszel  kérlek hívj fel. Jegyzőkönyvre kell vennünk a feljelentést és az itt történteket. Hívtam neked egy mentőt is , muszáj kivizsgálnunk és látleletet vennünk ez is az eljárás része. ~ bólint a barátnőm és rám hajtja a fejét.

Mialatt a mentőre vártunk elaludt a karomban , tudom hogy a következő napok nehezen fognak eltelni de én mellette leszek!

- Beszéltem Olíviával, a kórházba jönnek majd a szüleiddel együtt. ~ fordul hozzám Harry .

Végre ideért a mentő is , átadtam a barátnőm az apjának és  megkérdeztem melyik kórházba viszik . Miután elindultak mi is utánuk mentünk szorosan mögöttük. Ethannal nem szóltunk egymáshoz,  egyszer csörgött a telefon felvette és mondta az anyjának merre vagyunk . Oda érve kipattantunk az autóból és egyből hozzájuk rohantunk , pár perccel később csatlakoztak Oliviaek is .

- L..liem ? Apa hol van, h..hol van Liem ?! ~  kiabálja sikítva a nevem.

Megszorul a szívem, közelebb hajolok hozzá tudatva hogy nincs semmi baj mostmár.

- Lara drágám..itt vagyok..a mentősök most hoztak be ..itt leszek veled szerelmem ! Tudd hogy nagyon szeretlek ! ~ sírni kezdett és kérte hogy hajoljak közelebb.

- Tényleg..tényleg szeretsz engem ? ~ remeg a hangja, a szeme csillog és halvány boldogságot látok benne ...

- Igen! SZERETLEK LARA SMITH !!

- Igen! SZERETLEK LARA SMITH !!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now