41. A kórházban

2.1K 81 0
                                    

Liem.

-Én is.. én is szeretlek Liem! ~ suttogja halkan .

- Üdvözlőm, a nevem Dr. Mason . Tudja a nevét? ~ kérdi az orvos tőle de Lara nem válaszol.

- Hölgyem hall engem ? Dr.Mason vagyok az orvosa ! Tudja a nevét?? ~ hangosabban kérdezte majd végre megszólalt..

- L..Lara.. ~ az orvosra néz majd elkezd sikítozni..szörnyű volt..jött két ápoló és adtak neki nyugtatót majd elaludt .

- Üdvözlőm önöket , Dr. Mason vagyok ! A lányukat le nyugtatoztuk , rohama volt a traumától. Megvizsgáljuk van e bármi más probléma utána jelentkezem .~ Olívia bólogat majd Harryre borul,  Mary hangjára lettünk figyelmesek mindanyian .

- Jézusom hogy nézel ki ..~ sikolt a nővérem,  a hang felé fordulók és elborul az agyam ..ebbe a kórházba hozták őket..elkezdek feléjük menni de Olívia megállít.

- Liem ! Köszönöm amit eddig tettél..~ lehajtva a feje a szavak alig jönnek a szájára az idegtől majd oda ment a két baromhoz.

- A lányom miatatok szenvedett traumát! Ki tudja még mi mindent okoztatok neki ! Remélem a börtönben fogtok megrohadni ! ~ köpi le őket majd a mentős sráchoz fordul .

- Ezek..ezek a mocskok rabolták el a lányom,  tartották fogva őt és alázták meg! A lányomat le kellett nyugtatozniuk mert roham tört rá! Kitudja milyen kárt okoztak ezek a férgek! Van képe ugyan ebbe a kórházba behozni őket??? Tüntesse el mielőtt jelenetet rendezek ! Vigye őket máshova vagy egyenesen a börtönbe! És tudja meg bent mindenki mit tettek ! Takarodjon !! ~ összeesés szélén állt már..igaza volt nem itt van a helyük,  a mentős fiú hebeget habogot majd végül megszólalt.

- Sajnálom aszonyom! Nem tudtam hogy kik ők és mi történt de , most hogy tudom nem kapnak orvosi ellátást! Hé, vigyék őket innen ! ~ szól rá David apjára.

Majd megint elnézést kért és elsétált. Conor anyja és apja sietett be a kórházba amint megtudták mi történt.  Olívia mégegy veszekedést nem fog tudni kibírni ezért félre hívtam Harryt.

- Most láttam bejönni rohadékok szüleit.  Olívia szerintem még egy hasonló veszekedéstől összefog esni ..~ nem kellett sokáig magyaráznom felfogta egyből mire célzom.

Bólintott majd szolt a feleségének maradjon itt , Amynek és az anyámnak hogy Ne engedjék el ,apámnak és Ethannak hogy jöjenek velünk.

- Mr. És Mrs . Miller! Kérem távozzanak innen ! Az állat fiaikat nem látták itt el , a börtönbe szállították őket! ~ próbál udvarias lenni Harry .

- Harry! Barátok voltunk! Hosszú hosszú ideig ! Nem küldheted mind a két fiamat börtönbe! ~ van képe megmondani mit tehet és mit nem ?

- Richard! A lányomat elrabolta mind a két fiad ! Megalázták,  tönkre tették! Isten tudja még mi mindent tettek vele ! Az idősebb fiad a terhes barátnőjéből rugdosta ki a gyereket ! Állatokat neveltetek! ~ üvöltözik velük mire a kórház igazgatója jött oda .

- Elnézést! A Miller fiukat nem látjuk el ebben a kórházban, a rendőrség együttműködött velünk és elszállították őket! Lara Smith sérülései komolyak , az imént sikerült stabilizálni az állapotát! Uram ,  a lányának van barátja? ~ kérdezi a hölgy mire Harry felém mutat .

- Üdvözlőm! Szeretnék feltenni pár kérdést arrébb tudna jönni? ~ bólintok.

- Mikor volt nemi életük? ~ ez most komoly ?

- Tegnap..de ez hogy jön ide ? ~ kiáltok rá gondolkodás nélkül.

- Úgy hogy ki kell zárnunk a nemi erőszakot. Tudnom kellett hogy Lara szűz volt e Vagy most vesztette el ! Dnst szeretnék venni tőled hogy ténylegesen kizárjuk az erőszakot. ~ bólintok és megkérdezem milyen az állapota.

- Lesz még rohama a traumától, de sok odafigyeléssel rendbe fog jönni. Bár az ilyen dolgot nem lehet semmisé tenni ..idővel könnyebb lesz ~ mosolyog rám és elmegy .

Visszamegyek a többiekhez akik kíváncsian néznek rám.

- Tudni akarta hogy volt e köztünk szex..hogy kizárja az erőszakot kert tőlem dnst..~ kicsit kellemetlen erről beszélni mégis csak az apja és a bátya áll velem szemben .

Nem szólnak semmit , vissza megyünk a többiekhez és várunk..

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now