83. Karácsonyi vásárlás

1.2K 47 0
                                    

Liem.

- Hé, Tracy ! Nem gond ha először elugrunk vásárolni aztán haza dobom őket és csak utána viszlek haza ? ~ kérdezem tőle,  de ő ram se figyel .

Jack haza utazott és ő le van törve? Na neee..

- Jack azt üzente hogy tetszel neki ~ szívatom meg .

- Tényleg? ~ kérdi felcsillanó szemekkel .

- Nem ! Csak nem figyelsz rám,  gondoltam hogy bejön neked ~ rázom meg a fejem , erre ő ököllel a vállamba üt.

- Olyan szemét vagy Liem ! Ez egyáltalán nem vicces ! ~ veszekszik velem .

- Oke , szóval először el kéne mennem vásárolni majd haza dobni őket és utána tudlak haza vinni , jó így ? ~ teszem fel ismét a kérdést.

- Felőlem! ~ válaszol sértődötten.

Elnevettem magam , nem sűrűn láttam még ilyennek . A reptérről egyenesen a pláza felé vettem az irányt és végig csendben ültünk egymás mellett . Mi a szarért  van itt ennyi autó? Oke , jönnek az ünnepek de akkor is ez túlzás! Na végre ott egy üres hely ..

- A rohadék! ~ bosszankodok hangosan .

- Ott egy másik is ~ mutat arrébb Tracy .

Kiszállva az autóból, kirázott a hideg . Sürgettem a mellettem álló lányt hogy siessünk be mert megfagyok .

Az üzletekbe az emberek ki be járkáltak,  annyian voltak mint az oroszok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az üzletekbe az emberek ki be járkáltak,  annyian voltak mint az oroszok.. Kell vegyek anyának valamit , de mit vegyek ? Szereti a könyveket,  szerintem veszek neki párat meg csináltatok neki egy bögrét a " Legjobb anya " címmel.  Gyorsan beszereztem neki a dolgokat majd ki pipáltam a fejembe , ő letudva . Apa..vajon ő minek örülne? Nem mintha érdekelne de nem akarom hogy Lara megszóljon.. szeret golfozni  lehet veszek neki egy felszerelést meg egy ütőt.  Akkor már csak Lara és a családja van,  meg Mary . Meg Tracy aki itt van mellettem , meg Amy. De szar..

- Szerintem ki kéne vinni ezeket a kocsiba ha még akarsz vásárolgatni.  ~ mutat rá a szatyrokra a kezembe. 

- Jó ötlet ~ válaszolom és ki viszem a cuccokat .

Úgy döntöttem veszek Amynek egy ajándék utalványt,  nem nagyon ismerem így azt sem tudom mit szeret . Ethannak már kinéztem interneten , nagyon beteg de vicces ajándékot.  Egy nagy mű punci műanyagból,  ha bele nyúl akkor óvszert tud belőle kihúzni . Lily..alig beszélünk vele , pedig először az én lakótársam volt . Vegyek neki meg Tracynek ruhát? Meg van ! Kap tőlem jegyeket , állatkertbe,  színházba. Nem az ő stílusa... Mielőtt beteg lett említette hogy mennyire el akar menni egy koncertre , majd rákérdezek Laranal és veszek neki arra jegyet,  az úgy is karácsony után lesz . Na akkor nem sok mindenki maradt . Olíviának veszek egy szakács könyvet,  úgy is szeret főzni.  Meg kap egy kötényt hozzá amire rá írattatom hogy a " Legjobb anyós " . Harry.. szereti az autóját, mindig nyavalyog hogy nincs ideje elvinni a szervizhez . Karácsony előtt elviszem neki , Tracy...veszek neki ruhát meg haj bigyót,  hajvasalo ! Mindig át jön Larahoz  elkérni az övét.

- Liem ! Döntsd már el hova menjünk! Megindulsz az egyik bolt felé majd megfordulsz és mész a másikhoz majd ismét ellenkező irányba mész! ~ idegeskedik mellettem .

- Ja.., bocs. Ide jövök először,  addig nézd már meg a cukrászdába van e torta . ~ torta ? Nem is kell torta de nincs jobb ötletem..

- Oke ~ vonja meg a vállát.

Kerestem egy eladót és kertem hogy segítsen nekem , melyik a legjobb hajsimito valami. Mikor kifizettem bele raktam vagy négy zacskóba hogy ne lássa,  még mindig sorban áll. Van időm be menni egy ruha üzletbe neki , nem kellett sokáig keresgélni megtaláltam azt ami pont olyan mint ő.  Laranak is vette két ruhát de külön szatyorba tetettem , kiérve látom hogy Tracy engem keres .

- Itt vagyok! ~ szólok oda neki .

- Hol voltál? ~ kérdi ingerülten.

- Hugyoztam ~ hazudom neki .

Tol sok szatyor volt a kezembe így gyorsan át vettem a fejembe hogy kinek nem vettem még valamit , Mary ki maradt és Laranak még akarok egy nyakláncot venni.

- Menjünk be az ékszeresbe.  ~ biccentek a fejemmel .

- Csak nem gyűrűt akarsz neki venni? ~ viccelődik velem .

- Haha ! Majd meglátod ~ nézek rá csúnyán.

Nem szolt semmit csak követet. Elegánsat de mégis olyat akartam amit minden nap tud hordani . Nagy nehezen rá találtam a tökéletesre.  Szerencsémre graviroztatni is lehetett bele . Egy szép idézet jó lesz . Marynek veszek egy cipőt meg egy táskát és kész.

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now