81. Richard Miller

1.3K 46 0
                                    


Lara.

A Miller család csak bajt okozott eddig nekem , miért hiszi azt a rendőrfőnök hogy ez az ember jobb mint az eddigi Millerek?

- Ha maga és a családom,  a barátom és a szülei is bent maradhatnak akkor be jöhet..~ Igy biztonságosabb mintha egyedül kéne vele maradnom ..

- Rendben , akkor be hívóm. ~ ért egyett velem és kimegy .

Hamar vissza jön,  Richardal .

Hamar vissza jön,  Richardal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Sziasztok ..nem azért jöttem hogy bántsak bárkit is..Kérem rendőrfőnök adjon rám bilincset így talán nem lesz ennyire feszült a levegő és nem fél senki sem hogy valamit tenni fogok. Köszönöm! Lara .. Sajnálom őszintén ami veled történt a fiaim és a nővérem felelőtlen, megbocsáthatatlan viselkedésük miatt. Tisztázni szeretném magam , nincs közöm egyikhez sem , amikor a feleségem lőni kezdett én a rendőrfőnökkel beszélgettem,  nem volt róla tudomásom mire akar készülni. Sajnálom Amelia hogy a feleségem miatt tolószékbe kényszerültél! Annak a híve vagyok hogy ha rosszat csinálunk vagy vétkezünk akkor megfelelő büntetést kell kapnunk vagy rosszabbat . A szüleink mindig erre tanítottak, én is erre próbáltam a fiaimat de Donna mindig lágy szívű volt velük,  akárhányszor megbüntettem őket,  ő a hátam mögött feloldozta őket. Valamiért Conor nagyon tud az anyjára hatni , egyszer sem beszéltem  vele vagy látogattam meg őket. Szégyent hoztak rám és a nevünkre. Sok barátaik vannak , nem értem miért nem ellenőrzik kivel mit beszélnek..ezek után szerintem biztonságos lenne ha megtiltanák nekik a látogatást és a kapcsolattartást. Természetesen akikről tudok azt leírtam mind barátokat és mind családtagokat. Harry , barátok voltunk ...ismersz és tudod hogy jó ember vagyok,  együtt jártuk ki az iskolákat. Voltak csínjaim de soha senkinek nem bírnék ártani! ~ a szeme könnyes és az arca arról árulkodik hogy nem mostanában pihente ki magát rendesen,  gyötrődött és csalódottnak tűnik..

Felállok és közelebb megyek hozzá.

- Nézzen a szemembe és mondja el mit lát. ~ utasítom őt és elé guggolok.

- Lara , látom hogy sokat szenvedsz,  fájdalmaid vannak ,bizalmatlan vagy mindenkivel szemben , félsz, magadat okolod . ~ hajtja le a fejét.

- Tudja hogy mit látok ha magára nézek? ~ kérdezem tőle és rá ülők egy székre mert elzsibbadt a lábam.

Megrázza a fejét így folytatom .

- Ön is csalódott,  szenved,  magát okolja , ki tudja mikor pihente ki magát utoljára,  undort érez a családja iránt.  Hiszek magának, bár bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben, de ! Ha tényleg szeretne segíteni akkor először pihenje ki magát,  vessen véget a rém álmaimnak , megbocsáttok magának, eljött és a szemembe nézve látta azt amit a családom is de ők nem akarták elfogadni , szembesíteni vele . Megbocsáttok Richard. Ha valóban segíteni akar akkor nem kell az a bilincs , szedje össze magát,  menjen haza aludni vagy ahova akar . Kiadós alvás után újra gondolja át nem e hagyott ki valakit aki az életemre akar törni. Segítsen a rendőröknek , menjen velük! Mondja el nekik mit érez,  mit szeretne , mi a helyes , miért nem érdemes ártani valakinek akit nem ismernek , aki ártatlan,  aki igy is pánik beteg . Azért jött ide mert a megbocsátásomat várta,  megkapta. ~ egy erős magabiztos jó családból származó férfi, itt ül előttem a könnyeivel küszködve.

Senki nem tud szóhoz jutni , csodálkozva néznek rám.

- Köszönöm..a szíved erősebben mint amitől félsz. Bízz magadban , és azokban akik szeretnek téged. Köszönöm hogy esélyt adsz nekem. ~ törli le a szemeit .

Bólintok és vissza megyek az ágyamhoz  .

- Menjen , pihenjen. Szüksége lesz sok erőre,  energiára hogy a családtagokat észhez térítse. ~ minden lehetőséget meg kell fogni , biztos vagyok benne hogy nem hazudik .

Sokszor tévedek de most nem ! Érzem hogy sikerülhet..
Ránk nézett , megköszönte ismét és minden jót kívánva haza ment .

- Szívem..ez szép volt tőled.. Richard valóban jó ember , remélem komolyan gondolta. ~ apa mint mindig bizalmatlan egy kicsit , bár nem csodálom.

- Bízok benne,  addig amíg nem ad rá okot az ellenkezőjére.  ~ mosolygok rá.

Dr. Mason mosolyogva , kezeiben papirokkal tér vissza és haza enged , sokszor elmondta ha bármi van egyből hívjuk és ő jön, a szüleim mindig őt hívják fel elsőként szóval nem igazán értettem mi az értelme annak amit oly sokszor elmondott nekünk .

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now