32. A második nap Lieméknél

2.7K 93 1
                                    

Lara.

Hamar elaludtam , olyan jó volt Liem mellett feküdni.  Hajnalban felkeltem mosdóba kellett mennem , ahogy vissza értem  Liem az ágyon ült.
- Azt hittem elmentél amikor láttam nem vagy mellettem .. ~ néz rám .
- Butus  , csak a mosdóban voltam ~ mosolygok rá és az ölébe ülök.
- Ne hagyj el soha Lara ! ~ suttogja a fülembe és elkezd csókolgatni.
- Ígérem..Ígérem nem hagylak el soha Liem .~ Ahogy ki mondtam ezt a pár szót láttam a szemén hogy bevadult .Átfordított és levette a nadrágom aztán a pólóm és vadul csókolt, nem bírtam ellenállni neki . Annyira bevadultam hogy rá másztam és miközben csókoltam a pólóját vettem le róla, majd a nadrágját. A tetoválásai mindig megbabonáznak,  imádom őket. Ránéztem és tudtam mit szeretne tőlem. Ahogy a számmal lentebb haladtam halk nyögésbe kezdett .
- Lara.. csak ha akarod awwh..~ ha nem akarnám nem csinálnám. Megfogtam és bevettem a számba,  körkörös mozdulattal nyalogattam közben és reméltem nem vagyok túl béna.
- Lara , elfogók menni..ahww ~ mégis hova menne? De nem volt sok időm ezen agyalni , mivel éreztem ahogy a számba ereszti . Szóval így értette..
- Lara..Ne haragudj.. olyan jól csináltad hogy nem bírtam visszatartani magam ..~ kér bocsánatot de bennem csak az ragadt meg hogy olyan jól csináltam.
- Biztos ? ~ kérdezem ahogy vissza értem a fürdőből.
- Igen ! Hidd el ! Gyere ide baby ~ nyúl a kezemért.
- Nem szeretnék semmit sem rád erőltetni, szép lassan haladunk és ha készen állsz rá akkor csináljuk ~ vigyorog rám és a mellemet csókolgatja. Lefektet az ágyára ismét és érzem ahogy a szívem úgy kalimpál,  a testem remegni kezd és az ő nevét mondom egymás után. Tetszik neki és egyre jobban ingerel , be kell fognom a szám különben túl hangos leszek . Az érzés egyszerűen elmondhatatlan , szavakkal nem lehet leírni de az arcom mindent elárul neki amikor újra a fellegekbe repített. A következő pillanatban már mellettem fekszik és ölel. Nem szóltunk egy szót sem , mindketten elaludtunk és reggel az anyukája keltett minket. Reggelinél megbeszélték ki mit csináljon, valamiért nagy volt a felhajtást de nem kérdeztem rá. Reggeli után felhívtam anyát hogy megnyugtassam jól vagyok , ne aggódjon. Segítettem Amelianak elmosogatni rendbe tenni a konyhát majd megkerestem Liemet.  Hallottam hogy fürdik , nem akartam megzavarni majd utána lefürdök. Ahogy vártam rá, körül néztem a szobájában. Valaki hívta őt aztán jött egy sms is, oda nyúltam a telefonjáért és megnéztem.
- Hiányzol ☹❤ Este végre látlak! 😘❤  ~ Mivan ? Ez mégis mit jelentsen? Ki ez a Mary ? Van valakije ? Tudtam.. Nem maradhatok ..le kell lépnem míg fürdik az lesz a legjobb .. Próbálom össze szedni magam és küldök egy smst anyának.
- Gyere értem,  kint megvárlak.. ~ majd le mentem és tudtam hogy nem mehetek el szó nélkül..
- Öhm anya most hívott.. kell a segítségem neki.. már itt is van ...~ hazudtam és láttam Amelian hogy nem ért semmit de azért bólintott. Mikor kimentem anya már a sarkon volt , te jó ég..mennyivel jöhet vajon ? Elkezdtem felé sétálni,  mikor megállt anya és beszálltam jött egy sms .
- Hol vagy baby ? ~ baby ? Inkább nem is reagálok.
- Történt valami szivem ? ~ aggódik vagy örül neki hogy jönnie kellett? Nem tudom eldönteni,  túl zaklatott voltam .
- Csak menjünk haza kérlek! ~ mondom neki és rá hajtom a fejem az ablakra . Jött mégegy sms tőle..
- Lara vedd fel azt a kibaszott telefont , könyörgöm! ~ erre se reagálok,  anya megáll a ház előtt kiszállunk és bemegyünk.  Mindenki a nappaliba van , mármint apa , Ethan és Amy is . Nincs kedvem hozzájuk,  oda köszönök és felmegyek , le kell fürdenem. A szobám ugyanúgy néz ki ahogy itt hagytam , fürdő felé veszem az irányt , ennyi eddig bírtam sírás nélkül, már nem bírom vissza tartani .. Levetkőzöm és megnyitom a zuhanyt,  látom a telefonomon az üzenet jelzést de nem érdekelt. Állok a tusoló alatt és sírok,  nem bírok állni..remegek ..mi ez ? Pánik roham ? Összegörnyedek és úgy zokogok, miért? Miért történt ez ?
- Lara baby..~ álmodok? Nem, ez a valóság.. Liem előttem térdel és már ő is vizes. Mit keres itt ? Mióta van itt egyáltalán?
- Menj innen ! ~ szólok rá és elfordulok.
- Lara az Istenért! Mary a nővérem! Anya meg apa azért voltak ennyire beindulva ! ~ fogja meg a kezem és már ő is sír.
- Ma utazik haza , kérlek Lara ne csináld ezt velem , azt mondtad nem hagysz el ! ~ hallom amit mond de az agyam képtelen reagálni,  észre  is veszi majd felemel és be visz a szobámba. Keress egy pokrócot és betakar vele .
- Lara ! Higyj nekem , ő a nővérem,  kérdezz rá apukádtól hogy ki az a Mary Taylor , baby .. inkább szólok anyukádnak ~ feláll és az ajtó felé fordul, nem akarom hogy szóljon..kiakadna ..
- Liem ...~ próbálok beszélni de nem sok sikerrel. A hangom hallatán vissza jött hozzám és megcsókolt,  a ruhája csupa víz volt , mekkora egy hulye vagyok..

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now