43. Laranál

2K 71 6
                                    

Liem.

Az orvos végre aláírta a zárójelentést és ellátta Oliviaékat tanáccsal én addig segítettem Laranak felöltözni és  ezerszer bocsánatot kértem tőle. Kifelé elugrottam a mosdóba könnyíteni magamon , épp végeztem mikor csörgött a telefonom .

- Mondd ~ Mary hívott,  nem volt sok kedvem beszélni vele.

- Sajnálom Liem , tényleg! Igazatok volt , úgyhogy megtettem a feljelentést,  most jöttem ki a kapitányságról. ~ olyan volt a hangja mint aki sírt de ennél nagyobb gondom is van !

- Figyelj.. Mary most erre nem tudok mit mondani.. a tárgyalásnak nincs vége..most viszont mennem kell ..szia~ rakom rá és lépek ki a mosdóból.

Amint oda értünk Laraek házához Amy felugrott a lépcsőről és a barátnőjéhez szaladt.

- Amy...nem kapok levegőt..~ nyöszörgi kedvesen.

Be mentünk a házba, Olívia készített gyorsan kaját mi meg leültünk a nappaliba.

- Letusolnék ~ mosolyog rám mire bólintok és felkapom az ölembe óvatosan és felvittem az emeletre .

Végre kacagott , olyan édes volt hogy nem bírtam betelni vele .

- Liem , nem vagyok béna de azért köszönöm.  Ha nem bánod egyedül tusolok le, úgy gyorsabban kész leszek . Aztán fürödj le te is ~ nevet rám és a fürdőbe megy.

Hamar kész is volt , belebujt a pólómba és nézte ahogy vetkőzöm majd szolt hogy lemegy a többiekhez. A zuhany alatt újra lejátszódik előttem ahogy a tehetetlenül feküdt sírva a földön,  nem szabadulok a gondolattól..elzárom a vizet és meg törölközöm. A táskához léptem amiből nem is olyan régen Lara vett ki magának egy pólót. Kivettem a ruhám és egy papir darab esett ki , megnéztem és anya írt rá pár sort .

Bőven raktam el polot,  tudom hogy Lara is szereti hordani !
Puszi : Anya

Kedves tőle hogy gondolt a barátnőmre is. Vissza tettem a papirt és felöltöztem. Lent már mindenki az asztalnál ült csak rám vártak, rendes tőlük hogy megvártak. Nem volt túl sok étvágyam de azt akartam hogy Lara jól legyen így én is ettem , miután befejeztük leültünk filmet nézni.

- Mit nézzünk? ~ kérdi vidáman.

Megvontam a vállam nekem aztán mindegy volt .

- Válassz te valamit. ~ felelem mosolyogva .

- Oke ! Akkor megnézzük a Felhők fölött három méterrelt! ~ vágja rá vigyorogva.

Amy ujjongót mi Ethannal csak a szemünket forgattuk de bármit megtettünk volna hogy boldog legyen és nevetni lássuk. Gyűlöltem a filmet , olyan tipikus.. A történet két különböző világban élő tinédzserről szól.Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A haverját  csirkének hívják..a végén szerencsétlen meghal motor balesetben a csávó felpofozza a lányt és szakítanak. Múltkor addig szekált Lara amíg megnem néztem vele végig,  ő a végén elsírta magát. Pont a felénél járt a film amikor bealudt , felvettem az ölembe és felvittem a szobájába. Betakartam majd le mentem a többiekhez. Épp segítettem a konyhába amikor Lara sikítására lettünk figyelmesek . Felszaladtam és az ágy előtt volt összegörnyedve..

- NEEEEEE ne érj hozzám!! ~ sikítja.

  A fejemet fogom ..tudtam hogy nehéz  lesz de erre nem számítottam..

- Szívem! Anya vagyok , nincs semmi baj ! Itthon vagy velünk..~ guggol oda hozzá mire ő felhajtja a fejét és rám néz.

A szeme..gyűlölet van benne ? Kérlek ne.. Hirtelen megindul felém a szívem úgy kalimpál mintha ki akarna ugrani a helyéről..

- GYŰLÖLLEK! TAKARODJ INNEN !! EZ MIND A TI HIBÁTOK! NEM HALLOD ? TAKARODJ ! ~ nem ..ez nem lehet igaz..hallom amit mond de nem bírom,  nem akarom felfogni ..miért akarja hogy elmenjek?..

- Lara , ő Liem az ..a barátod,  tudod ?! ~ szól az anyja neki .

- Tudom ki az! Tüntesd el innen ! MOST! ~ kiabál rá az anyjára is..

Olívia bocsánat kérően néz rám és kéri hogy menjek el , az ajtónál biztat hogy adjak pár napot és keresni fog . Ez lehetetlen.. nem történhet meg .. Nem veszíthetem el ..

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now