7. Reggeli ébresztő

3.6K 105 0
                                    

Lara.

Levettem gyorsan a ruhám és átöltöztem pizsibe. Lemostam az arcom és be is feküdtem az ágyba. Annyira fáradt voltam, hogy azt se tudom mikor aludtam el. Hirtelen rám jött a pisilés így fel keltem , kopogást hallok , megnézem mennyi az idő hát ha elaludtam , 5 óra múlt 10 percel jézusom ki az aki ilyenkor kopog? Oda megyek kómásan az ajtóhoz hogy  kinyissam.

- Bocs , elromlott a tusolóm, nem bánod ha le tusolok nálad? ~ kérdi tőlem Liem.

Aj már megint ő?! Tuti direkt idegesit csak engem !

- Liem ?! Tudod te hogy mennyi az idő? Mégcsak 5 óra múlt! ~ szolok rá idegesen.

- Igen Lara,tudom ! De én ilyenkor kelek néha! Szóval használnám a fürdőt! ~ förmed rám.

Mielőtt bármit is mondhatnék bejött és be csukta az ajtót. Mit képzel magáról??

- Jó, oke ! De előbb elmegyek mosdóba! Ha le fürödtél akkor menj vissza a szobadba! ~ megadóan válaszolok neki , ere ő csak bólint egyet .

Gyorsan be szaladok a wcre majd szólok neki hogy ha lehet ne áztassa el a fürdőt és ne rontson el semmit de ami még fontosabb hogy siessen. Bólint és be megy tusolni én meg vissza fekszem az ágyamba. Vissza aludtam és csak reggel 8 óra körül keltem fel. Ahogy kinyitottam a szemem és megfordultam a kanapén ott aludt ő.. Olyan édesen aludt , jobban szemügyre vettem és végignéztem a tetoválásait, volt neki egy pár..majdnem 10 perce figyeltem amikor eszembe jutott hogy készülődnöm kellene mielőtt felkelne és  rájönne hogy bámulom. Nézegettem mit vegyek fel , miután eldöntöttem magammal vittem a fürdőbe. Bezártam magam mögött az ajtót és megengedtem a vizet. Közben azon agyaltam mit keres a szobámba és hogy tényleg nem álmodtam hogy kopog. Remélem ez nem minden napos lesz.. Beszálltam a kádba egy 10 percig lazultam majd kiszálltam, meg törölközztem és fel vettem a ruhám.

 Beszálltam a kádba egy 10 percig lazultam majd kiszálltam, meg törölközztem és fel vettem a ruhám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megcsináltam a hajam is gyorsan , kinyitottam az ajtót és kimentem. Meglepetten néztem körül de ő sehol nem volt . Valahol megnyugodtam de csalódott is voltam , bár nem értem miért? Össze szedtem a fontos dolgokat és le mentem a recepcióhoz meg várni hogy mindenki lejöjjön. Miközben várakoztam írtam egy smst Amynek hogy ne aggódjon de telefonálni sajnos nem fogok tudni apa miatt és hogy hiányzik. Anya volt az első aki csatlakozott hozzám majd sorban a többiek.

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now