Chapter 8

50 9 6
                                    

🆘 Αυτό και το επόμενο κεφάλαιο θα είναι τα δύο τελευταία κεφάλαια του Sober, απλά απο την μεριά του Zayn οπότε θα ανεβάσω δυο κεφάλαια με το τι γίνεται ώστε να τελειώσει το κομμάτι "sober" και να μπούμε για τα καλά στο κομμάτι "Dark paradise" γιατί νομίζω είναι κουραστικό να διαβάζετε τα ίδια ξανά, οπότε απο το μεθεπόμενο κεφάλαιο θα είναι ακριβώς στο θέμα της. Οσοι αναρωτιέστε τι γίνεται με τον Harry και την Lydia και γενικά είστε καινούριοι διαβάστε το Drug και το Sober για να καταλάβετε γιατί ο χαρακτήρας του Ζ εδώ είναι ο χαρακτήρας του Ζ εκεί. ΑΥΤΑ 😂🆘🆘

<<Δεν μπορούσε να έρθει απο το σπίτι?, έπρεπε να έρθουμε μέχρι αυτό το άθλιο ερημικό μέρος?.>>

Γκρίνιαξα για χιλιοστή φορά απο την ώρα που ξεκινήσαμε.

Μόλις αποφασίσαμε οτι θα μιλήσουμε στην Anna θέλησε να μας δει την ίδια στιγμή, όχι όμως να έρθει από το σπίτι, θα την έπεφτε ο κώλος να κουνηθεί και να έρθει μέχρι εκεί.

<<Αντικειμενικά, ούτε εγω θα πήγαινα στο σπίτι που είναι μαζεμένη μια συμμορία.>>

Είπε ο Liam και στριφογύρισα τα μάτια μου.

Υπερβολές, αν ήταν να της κάνουμε κάτι δεν θα την παίρναμε τηλέφωνο σαν να είμαστε φιλενάδες.

<<Και με χρειάζεστε επειδή?...>>

Είπε με ειρωνικό υφάκι η Anna απο πίσω μας.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι τόσο σπαστικές?.

<<Επειδή θα χρειαστούμε την βοήθεια σου.>>

Ανέλαβε ο Liam την όλη εξήγηση στην τύπισσα.

<<Σε τι?.>>

Πήρα μια βαθιά ανάσα και κοίταξα αλλού, ας κάνουν οτι θέλουν, δεν ασχολούμαι άλλο. Θα μπλέξουμε επειδή αυτοί είναι ηλίθιοι.

Αστυνομίες και μαλακίες, βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα σκατά ενώ όλοι θα είναι εναντίον μου, μόνο ενα θαύμα θα τον απέτρεπε απο το να πάει στην αστυνομία. Ο Liam σαν γιατρός που είναι πάει σύμφωνα με τον νόμο, όσο μπορεί, τουλάχιστον είναι υπέρ.

<<Ο Derek έχει απαγάγει τον Harry και την Lydia, σε κάθε περίπτωση θα σε χρειαστούμε σαν "δόλωμα" ώστε να μάθουμε που βρίσκονται και ο Derek να τους αφήσει. Αν μάθει οτι σε έχουμε εμείς θα κάνει τα πάντα για να σε σώσει και όλοι είμαστε ευτυχισμένοι.>>

Το κινητό της χτύπησε πριν προλάβει να απαντήσει και το έβγαλε απο την τσάντα της.

Dark Paradise |Z.M|Where stories live. Discover now