✨25✨

234 22 1
                                    

,,Hyung? Půjčili by jsi nám nějaké oblečení na spaní?" Objevil se Jisung ve dveřích od Hyuckova a Johnnyho pokoje.,,Vy tu budete spát? Super. Pojď si vybrat co ti bude a zavolej ostatní." Vyzval ho ať vyjde k nim do pokoje a šel ke skříni.,,Díky." Poděkoval a vzal si
kostkované pižamo.(budou mít ty pižama z toho videa). Chenle už taky v modrém oblečení leží na velkém gauči a dělá věci na svém telefonu. Jisung k němu přišel a lehl si na něj.,,Jsem těžký?",,Nejsi. Jestli ti to je pohodlné,klidně zůstaň." Odpověděl mu na otázku a mladší se ještě více uvelebil a našel si cestu k Chenleho ruce. Chenle přes sebe pro jistotu přehodil deku aby to nebylo vidět.,,Myslím že by jsme jim to mohli říci až tu budou všichni." Koukl se na svého přítele a na trojici vedle nich. Renjun a Chenle pokývali na znamení souhlasu a teď zbylo jenom vyčkávat.,,Co se takhle kouknout na nějaký film?" Přišel do místnosti Taeyong se spoustou filmů v ruce.,,Jasný. Proč ne." Přitakal Taeil a nechal Jisunga vybrat film. Jisung vybral Ledové Království 2.,,Ty to máš opravdu rád že?" Zeptal se Mark a poté koukl na jeho kryt s Olafem.,,Jasný. Je to cute." Zodpověděl mu na otázku a uvelebil se na svém příteli. Ostatní se jenom zasmáli nad jeho chováním a začali se soustředit na "film". Dobrá,spíše pohádku ale to je všem jedno.

,,To bylo dojemné." Ozvalo se od Jaemina a Renjun se jenom přiblbě zasmál.,,Um,když jsme tu všichni. Chtěli by jsme vám ještě s Renjunem něco říci." Začal Chenle nervózně. Podíval se na Renjun a kývl. Sundal deku aby odhalil jeho Jisungovu ruku.,,Wow." Ozvalo se a někdo začal tleskat. Renjun udělal to samé a zvedl jeho,Nany a Jenovu ruku do vzduchu.,,Počkat. Vy tři? To je roztomilý." Začal vyvádět Taeyong.,,Marku? Taky by jsme mohli." Zašeptal Hyuck Markovi a Mark se na něj s úsměvem podíval.,,My taky." Řekl Mark a propletl si prsty s Haechanem.,,U vás jsme to už věděli dávno. Moc nenápadní nejste." Vyjádřil se k tomu Jaehyun.,,Jsme za vás rádi ale co na to řekne naše manažerka?" Zeptal se Haechan a koukl se na zbytek Dreamies.,,Stačí když ji to řekneme a aspoň mi dá pokoj." Odfrkl si Jeno a Jaemin se jen zasmál jeho argumentu.,,Tak pojďme spát. Vy se nějak naskládejte do volného pokoje. Jsou tam dvě postele." Ukázal na petici hostů Taeil a šel jim ustlat postele.,,Tak dobrou." Popřál Jisung,chytl Chenleho za ruku a šel s ním do pokoje ve kterém jim Taeil připravuje postel.,,Budete mít tu menší protože jste dva tak aby se tam ti tři vešli." Oznámil straší a dvojice jen přikývla.,,Tak dobrou všem." Popřál i nově příchozí trojici a odebral se do svého pokoje.,,Dobrou." Popřál ještě Renjun a zhasl světlo. Mezitím si k sobě Chenle přesunul Jisunga tak aby ho mohl obejmout a v klidu usnout. Jisung už v polospánku schoulil hlavu na hruď svého přítele a usnul.
~the end~
✨✨✨✨

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now