✨19✨

231 19 6
                                    

Věnování pro 7daydreamer7 😅🌱

Jisung odešel to jeho a Jaeminovi pokoje. Hupsl na postel. Další změna v jejich pokoji je ta že má každý svou postel. (Popravdě se těším až Nana zveřejní ty fotky jak se Jie valí na posteli)
,,Za co mě trestáš." Řekl si a koukl se nahoru.,,Tati,doufám že se máš dobře tam nahoře. Jsem teď ještě víc známý a to jsi přeci chtěl. Taky jsem zamilovaný ale nejsem si jistý jestli je dobrý nápad mu to říkat." Hlesl ale netuší že u dveří stojí Renjun.,,Takže ho máš rád.",,C-cože?!" Vyjekl a neuvědomil si že by to někdo mohl slyšet.,,Úplně poznat to nejde ale moc nenápadný zase nejsi.",,To jsem opravdu tak průhledný? Vždyť se k tomu ani nijak nevyjadřuju." Začal se hájit a prudce si sedl na postel. Hyung si jen sedl k němu na postel.,,Buď v pohodě. Jen ti řeknu že tě za to mít rádi nepřestaneme. Vem si mě a Jaemina. Taky jsme to tajili ale pak se ukázalo že jsi to čekal." Uklidnil ho a objal.,,Vidíš tati? Mám tak skvělé bráchy?" Řekl a koukl se ke stropu.",,Babi,dědo,vidíte jak mám skvělého domgsaeng?" Usmál se pro změnu Renjun a ještě více objal Jisunga. Jaemin jen z dálky sleduje zklidňovací schopnosti svého přítele. Ví že Jisunga vždy dokáže uklidnit jenom Renjun. Nikdo neví proč ale Renjun je vždy milý i v těch nejhorších situacích a dokáže uklidnit nejen sebe ale i ostatní. Jaemin může být více než rád že zrovna on je jeho přítelem.,,Kluci? Jestli už je vše v pohodě,pojďte na jídlo. Už jsem to dovařil." Usmál se Jaemin na svého přítele a Jisunga.,,Už jdeme." Přikývl Renjun a vzal mladšího za ruku.,,Stalo se něco?" Zeptal se Jeno po příchodu těch dvou.",,Jen jsme měli slabou chvilku." Odpověděl a koukl se na Jisunga.,,Ale už je vše v pořádku." Usmál se a sedl si ke stolu. Jisung se sedl vedle něj a vedle Jisunga Chenle.
Během jídla Chenle chytil Jisunga za ruku a snažil se ho aspoň trochu uklidnit. Pomohlo to. Hodně. Aspoň už nebude mít tak mizernou náladu. Chenle má dobrý pocit z toho že se se svým plánem posunul zase o kousek dál.
☁️
Ještě jednou věnování 7daydreamer7 . Moc mě překvapilo když jsem zjistila že je ze Slovenska a že to nečtou jen lidi z česka. Příjemný pocit. Děkuji💙🌱☁️

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now