✨14✨

286 23 0
                                    

Už nejméně hodinu blbneme ve vodě a já zase začínám pociťovat únavu. Moje výdrž není nějak extra velká a tak se není čemu divit. Vylezl jsem a chystal se jít do pokoje. To by mě však někdo nesměl chytit za ruku a táhnout mě tam.,,Chenle,co to?",,Potřebuji s tebou mluvit. O samotě." Dodal a zavřel dveře. On i zamknul?,,Tak co mi chceš říct?"začal jsem trochu nepříjemně protože jsem na něj furt naštvaný.,,Prvně jsem se chtěl omluvit za to že jsem tě políbil. Vím že to nebylo správné ale mě to přišlo naopak. Pamatuješ jak jsem byl hodně nepříjemný?" Kývl jsme na souhlas.,,Bylo to proto že jsem tě začal mít rád víc než bych měl a snažil jsem se na to nějak zapomenout ale dneska už jsem se nezvládl a musel to udělat." Sklopil hlavu.,,Promiň ale nevím co ti na to mám říct. Vždy jsem tě bral jako nejlepšího kamaráda a nepřemýšlel jestli i něco víc. Jsi krásný a milý to se musí nechat ale ještě jsem hodně zmatený." Odpověděl jsem a taktéž sklopil hlavu.,,Dal by jsi mi aspoň šanci? To napravit?",,Dám ale nesmíš na mě tlačit." Rozešel jsem se k němu a teď váhám jestli to udělat nebo ne. Udělám to. Přitiskl jsem se na jeho rty a čekal na jeho reakci. Je zaskočený ale pak začal odpovídat. Moje břicho je jako motýlý dům a já se toho pocitu nemůžu nabažit. Odtáhl jsem se a opřel si čelo o to jeho. Možná se se mnou něco děje a já nevím co. Po chvilce jsem cítil dvě hubené ruce okolo mého hubeného pasu.,,Mám tě rád.",,Já tebe taky." Ale nesměl by někdo vejít do pokoje.,,Oh,máte slabou chvilku?" Zeptal se příchozí Jaehyunh.,,Jo,dolehlo to na mě." Usmál jsem se a šel do sprchy protože nechci smrdět po chlóru. Ten pach nemám rád. Vzal jsem si taštičku a vydal se so koupelny.

Po nějaké chvilce strávené v koupelně jsme vylezl. Bez make-upu. Gelu na vlasy které jsou teď čerstvě umyté. Miluju ten pocit čistoty. Ručník jsem přehodil přes topení a skočil do postele. Dneska už se mi nic nechce a jdu spát.

Pro lepší náladu vám sem hodím fotečku tohohle zlatíčka🌱💚👾

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pro lepší náladu vám sem hodím fotečku tohohle zlatíčka🌱💚👾

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now