✨3✨

450 32 0
                                    

Uběhla tak polovina filmu a mě se zase chce spát. Musel jsem si pořádně zívnout.,,Jsi ospalý?",,Jen trochu.",,Tak pojď spát. Dokoukáme to jindy. Jsi hodně unavený Jisungu.",,Tak jo." Zvedl jsem se ale Chenleho ruka mě zastavila. Už skoro spíš tak tady můžeš zůstat. Aspoň budu mít koho objímat když se budu bát." Promluvil a já jen nejistě kývl.,,Dobře." Odpověděl jsme a lehl si zpátky. Měl pravdu. Do dvou minut jsem usl.

•••••

Chenle zaklapl počítač a uklidil ho k sobě do poličky. Spícího Jisunga nechal u sebe v posteli a sám se začal chystat ke spánku. Jeho náchylnost k mladšímu se stala větší. Za jeho ne moc pěkné chování může strach z něho samotného. Kdyby projevil nějaké větší simpatie,bojí se že by o mladšího přišel aspoň v podobě kamarád a to on nechce. Místo přemýšlení nad touto věcí už dávno usl s tím že si mladšího přitáhl k sobě.
<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
"Necháme ho ještě spát? Ten bude naštvaný když mu vystydne jídlo a já nechci poslouchat celý den thajštinu.",,Hyung,prostě řekneme že je Chenle hyung unavený a potřebuje se dospat.",,Vždyť ty musíš být taky unavený.",,Jaemine,nech toho a pojď.",,No jo Jeno hyung." To je skvělé když vás kamarádi probudí tím když se rozhodují jestli vás nechají spát nebo vás probudí. Proč já.
Pomalu jsem začal otevírat oči a nahmatal prázdné místo vedle sebe.,,Hej kluci,budit ho nemusíme.",,No dobré ráno Chenle.",,Brý i tobě hyung." Koukl jsem se na Haechana a pak se svalil na zem. Potom jsem na sobě ucítil obrovskou váhu.,,Notak slezte.",,Ale mě se nechce.",,Jeno,jsi těžký.",,Tak promiň." Usmál se a já mu to oplatil. Tohle je u nás normální ráno. Vždy se nějak dostanu z postele a oni mě nebo někoho jiného zavalí celým tělem. ,,Včera jsi mě taky zavalil.",,Jenže Chenle je lehčí než ty hyung." Pronesl se smíchem Jaemin a utíkal před Jenem který se ho rozhodl zabít.,,Proč tady pácháte vraždy hned po ránu?" Přišel do našeho pokoje Johnny a my se začali smát.,,To je jedno hyung." Usmál se Jisung a já se mohl roztéct.

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now