✨23✨

222 23 1
                                    

Již naskládaní do velkého auta jsou na cestě do sálu. Hyucka nabrali po cestě.,,Co kdyby jsme si dneska vymysleli svou vlastní choreografii?" Zeptal se Jisung s nadšením v hlase. Chenle zbystřil a zvedl hlavu od svého telefonu.,,Jak to chceš udělat?" Zeptal se Haechan Jisunga.,,Včera když jsem se večer probudil,něco mě napadlo. Mohlo by to být jako poděkování pro NCTzens." Pronesl svůj nápad nejmladší čekal na ohlasy ostatních.,,Dobrý nápad to je. Jen je třeba vymyslet kdo by vymyslel kroky.",,Třeba Jisung a já." Přidal se Haechan a ostatní kývli na souhlas.,,Tak jdeme na to." Vykřikl Renjun a Jisung se jenom usmál. Hudbu má a má to i nějak promyšlené.,,Napadlo mě kdyby si Chenle a Renjun stoupli do zadu a pak vyskočili piruety." Začal Hyuck poté co mu to vysvětlil Jisung.,,Já,Jaemin a Jisung budeme ve předu a Jeno skočí kick up."(taky umím xd)
☁️
Po té co dali choreografii do kupy se šlo zkoušet. Výhoda jejich skupiny je ta že jsou tu lidi co se rychle učí. Chenle užasle kouká na Jisungovi pohyby a poslouchá jeho hlubší hlas. Je to pro něj jako droga. Droga,kterou potřebuje každý den víc a víc. Jisunga taky baví poslouchat Chenleho hlas když zpívá a směje se. Miluje když hraje na piáno a u toho má zabraný výraz na klávesy. Pomalu ale jistě si přiznává jak moc mu chybí jeho společnost. Ještě před dvouma měsíci o něj tak velký zájem nejevil ale teď? Už ho o něj jeví. Má rád jeho vřelé objetí když spolu usínají v jedné posteli kde se i ráno probudí. Tohle Jiemu připomnělo písničku "Falling" od Harryho Stylese(má ji vážně rád btw).

,,Joooo,máme to!" Vykřikl nadšeně nejmladší když se jim to povedlo sjet celé a bez chyb.,,Je to hustý." Dodal Jeno a objal Jisunga. Chenle by nebyl Chenle kdyby mu neskočil okolo krku a políbil ho. Jisung se zarazil ale přidal se. Haechan se jen zařazeně divá na líbající se dvojici.,,O něčem nevím?",,Zameškal jsi toho spoustu. Třeba nás vztah ve třech." Řekl Renjun a objal své dva přítele. Hyuck jim nechce říkat že spolu s Markem taky chodí. Radši odvrátil pohled od Jisunga s Chenlem a šel si uklidit věci. Mezitím se Chenle odlepil od mladšího  a usmál se.,,Mám tě rád.",,Já tebe taky." Zasmál se Jisung a líbl ho na rty. Chenle má v plánu se ho zeptat na vztah. Chce ho pozvat na rande a spoustu dalších věcí. Je rád že to mladší nesl v dobrém a lásku mu opětuje.

Ehm...
Že by se tahle knížka blížila ke konci? Jo blíží ale bude druhý díl a to z pohledů jiných členů a shipů. Budou tam ale i ChenJi moments xd

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now